19:hetes genetikai uh-n, megállapították h. Mindkét plexusban cisztikus felritkulás látható, szerintetek ez bajt jelez?
Szerintem a 2 hét múlva esedèkes vizsgálat fog erre váladzolni. Lehet rosszul látták és csak valami képalkotói hiba volt, vagy valami vanális folog ami késöbb elmúlik, ne aggódj addig, 2 hét alatt is sokat nö a bsba, biztosan jobban fogják látni, és kiderül hogy csak ijesztgetés.
Nem teljesen idevág, de nekem 25 évesen pár hónspos derékfájás miatt csináltak deréktáji röntgeneket, és azt fogtàk rá, hogy nyitott a gerincem sldó szakasza és hogy bármikor egy kis balesettöl is lebénulhatok... Elküldtek MR-re ahol persze töl rendben volt minden... De amig meg nem lett az mr tiszta ideg voltam... Néha egy rossz Uh vsgy röntgengép vagy egy rosszul beállitott kép sok aggodalomra adhat okot mikor nincs is semmi baj... Szóval várd ki a 2 hetet türelmesen és próbálj nem gondolni rá hogy valami bsj lehet!
Nagyon drukkolok!!! Írd meg majd mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!