Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dorottya névről milyen gyerek/...

Dorottya névről milyen gyerek/tulajdonság jutna eszetekbe?

Figyelt kérdés
Tudom ez így elég fura kérdés, de jut eszetekbe valami a névről? Adnátok a babátoknak? A Dóri, Dóra név nem tetszik, de így hogy Dorottya-Dorka így igen.
2014. febr. 28. 17:37
 1/9 Roberta77 ***** válasza:

Hmmmm

Nekem az jut eszembe hooogy....

Kis cserfes

:-))

2014. febr. 28. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
nekem kajla
2014. febr. 28. 17:43
 3/9 lcs ***** válasza:
Dorottya vagy Dorka? mert mindkettő külön adható.:) Egyébként szép név mindkettő, igazi csajos! :)
2014. febr. 28. 18:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a Dorottya, Dottinak becézve mondjuk:D

De párom leszavazta...:/

Tulajdonságot nem tudok írni,nem jut eszembe,de jó név:)

2014. febr. 28. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
A Dorottya névről nekem egy vékony testalkatú, komoly, okos kislány jut eszembe. A Dorkáról meg egy örökmozgó, játékos, nagydumás kiscsaj :) Nem tudom mi alapján érzem ezt :)
2014. febr. 28. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:

He-he, ugyanaz az asszociációm, mint az 5-ös válaszolónak. :)

Volt egy Dorottya nevű tanítványom, okos, szorgalmas, tisztelettudó, aranyos és szép lány, ugyanakkor megvan benne a kellő humor, életkedv is. Ő jut eszembe.

Meg a jelentése is: Isten ajándéka.

2014. febr. 28. 19:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Kislányom Dorottya, Dórinak, Dórikának hívjuk, ő csak annyit mond, h Dó v Dodóóó. Másfél éves. Gyönyörű, vidám, kedves, nagyon okos, mozgékony kisgyerek. Felnőttnek és gyereknek egyaránt megállja a helyét ez a név!
2014. febr. 28. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem egy mindig vidám mosolygós , csillogó szemű gyerek jut eszembe
2014. márc. 1. 08:18
 9/9 anonim válasza:
Nekem egy Dorottya ismerősöm van és ő kicsit testesebb a kelleténél, nem túl szép és nem is valami okos.
2014. márc. 22. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!