Dorottya névről milyen gyerek/tulajdonság jutna eszetekbe?
Figyelt kérdés
Tudom ez így elég fura kérdés, de jut eszetekbe valami a névről? Adnátok a babátoknak? A Dóri, Dóra név nem tetszik, de így hogy Dorottya-Dorka így igen.2014. febr. 28. 17:37
1/9 Roberta77 válasza:
Hmmmm
Nekem az jut eszembe hooogy....
Kis cserfes
:-))
3/9 lcs válasza:
Dorottya vagy Dorka? mert mindkettő külön adható.:) Egyébként szép név mindkettő, igazi csajos! :)
4/9 anonim válasza:
Nekem tetszik a Dorottya, Dottinak becézve mondjuk:D
De párom leszavazta...:/
Tulajdonságot nem tudok írni,nem jut eszembe,de jó név:)
5/9 anonim válasza:
A Dorottya névről nekem egy vékony testalkatú, komoly, okos kislány jut eszembe. A Dorkáról meg egy örökmozgó, játékos, nagydumás kiscsaj :) Nem tudom mi alapján érzem ezt :)
6/9 anonim válasza:
He-he, ugyanaz az asszociációm, mint az 5-ös válaszolónak. :)
Volt egy Dorottya nevű tanítványom, okos, szorgalmas, tisztelettudó, aranyos és szép lány, ugyanakkor megvan benne a kellő humor, életkedv is. Ő jut eszembe.
Meg a jelentése is: Isten ajándéka.
7/9 anonim válasza:
Kislányom Dorottya, Dórinak, Dórikának hívjuk, ő csak annyit mond, h Dó v Dodóóó. Másfél éves. Gyönyörű, vidám, kedves, nagyon okos, mozgékony kisgyerek. Felnőttnek és gyereknek egyaránt megállja a helyét ez a név!
8/9 anonim válasza:
nekem egy mindig vidám mosolygós , csillogó szemű gyerek jut eszembe
9/9 anonim válasza:
Nekem egy Dorottya ismerősöm van és ő kicsit testesebb a kelleténél, nem túl szép és nem is valami okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!