Gondoltál már arra, hogy nem fog neked tetszeni a saját gyermeked kinézete akit majd megszülsz?
Igen, többször eszembe jutott terhesség alatt.
Szerencsére a lányom nagyon szép lett.
Vagy csak elfogult vagyok :)))
Ilyen sosem jutott eszembe.Én mondjuk azon szoktam aggódni hogy anyám nagyon rossz gyerek volt iskolában, bár inkább szemtelen.Volt hogy késett az első óráról bement a terembe és neki állt enni, amikor rászólt a tanár zokszó nélkül közölte vele hogy nem volt ideje reggelizni, és nem gondolja hogy üres gyomorral fogja a hülyeségeit végig hallgatni.
Apám se volt különb, ő az osztálytársaival betolta az iskola aulájába a tanáruk kocsiját.
Férjemék felborították a tanár kocsiját.
Én meg agresszív voltam a tanárokkal, az egyikre az asztalt borítottam rá, a másiknak az orrát törtem be az ajtóval...
Szóval én attól tartok hogy napi bejárásom lesz az iskolába.
Pocakosan nekem is eszembe jutott ilyesmi, mert van azért pár dolog amit jobb ha nem örököl sem tőlem, sem a rokonságtól :) Mikor megszületett kicsit meg is rémültem mert úgy nézett ki a kislányom mint az ex-boxoló apósom, de pár óta múlva kiegyenesedett az orrocskája :)
De egyébként-nem tudom hogyan csinálják- akárkire is hasonlítanak,valahogy mindig szebbek lesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!