Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vesztek/vetettek légzésfigyelő...

Vesztek/vetettek légzésfigyelőt? Aki nem vesz/ vett az miért?

Figyelt kérdés
5 hetes kisfiamnál működik, de néha kihagy a légzése picit ( doki szerint ez normális) és beriaszt a készülék. Pocsék érzés éjjel erre ébredni. Hál'Istennek mindig rendben volt minden.Kopp-kopp-kopp... Elgondolkodtam, hogy egy részről jó is, más részről meg annyira idegőrlő.
2014. febr. 27. 10:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
41%
az ha kimarad a légzése, nem jár feltétlen hanggal...A bölcsőhalál nem hangos dolog.....Mi az alvást néhány hónapig tervezzük együtt a babával, akkor is használni fogjuk!!! Tovább azért nem mert a van szobánk bőven ill. nem szeretném, ha a néhány éves gyerek még ott lenne velünk mert nem egészséges...Egyébként, amikor a baba napközben alszik, akkor egy percre sem mész ki a szobábol ugye? nem valószínű
2014. febr. 28. 10:31
 22/22 anonim ***** válasza:
53%

20-as vagyok, gondolom 21-es pontozott le 0%-ra... A kérdés kiírója "közvéleménykutatást" végzett, véleményt kért, és én arra válaszoltam, ergo a válaszom hasznos függetlenül attól, ki ért vele egyet.

Amúgy, igen, az első hónapokban nem hagytam magukra a gyerekeket, mert vagy rajtam aludtak kendőben, vagy abban a helységben tettem le őket heverőre, ágyra, szőnyegre/takaróra, ahol épp én is tartózkodtam, vagy ha kint voltunk a kertben és babakocsiban aludtak, akkor húztam őket magammal. Én így csinálom, te úgy, harmadik meg megint másképpen, nem tudom miért nem lehet ezt elfogadni. Sőt, nekünk az is így felel meg, hogy együtt alszunk mindannyian, sőt, képzeld, nap közben is állandóan együtt vagyok/vagyunk a majdnem 4 és majdnem 2 éves gyerekkel. Szerintünk ez így jó.

2014. febr. 28. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!