Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ismeri vki az angelcare...

Ismeri vki az angelcare légzésfigyelőt? Tapasztalatok esetleg?

Figyelt kérdés
A férjem hívott az üzletből, hogy azt vett, viszont volt most egy nagy botrány, hogy veszélyes a gyerekekre. Mit gondoltok róla?
2014. jan. 4. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy már megint kitaláltak valami irtózatos ökörséget. Nem is értem.. Az AngelCare az egyik legmegbízhatóbb márka a légzésfigyelők között. A fiamnál is azt használtuk, és most is azt veszünk (mert kölcsönbe volt csak) ha megszületett a picikénk.
2014. jan. 4. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekunk az volt! Sose volt teves riasztasunk!

Noveremeknek adtuk tovabb, naluk amikor riasztott azt jokor tette! Korhazba is kerult keresztfiam legzeszavarral.

2014. jan. 4. 10:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Lehet a konkurencia áll a híresztelés mögött...
2014. jan. 4. 10:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Biztos! Nyugi ez egy remek marka!

Nalunk sima matraccal (nem kokusz mert sok mindenkinel tevesen beriasztott az ismerosok kozott ugy) 3 es felre lottuk be az erzekelot es ugy volt jo!

Mikor tonkrement 2 ev utan meg akartam csinaltatni az angel carenel de nem javitjak mert eletvedelmi eszkoz! Ha 2 even belul romlik el azonnal kicserelik!

2014. jan. 4. 10:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, még annyit tennék hozzá az utolsó válaszoló válaszához, hogy iszonyat kedvesek voltak a telefonban, mikor én is arról kérdeztem őket, hogy javítják-e, ha esetleg elromlana, azt a választ kaptam (mivel már több, mint 6 éves készülékről van szó) hogy ilyen életmentő készüléket nem javítanak, hanem küldjem be a régit, és 10.000 Ft-ért helyette küldenek egy vadonat újat..!
2014. jan. 4. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Kokuszmatraccal használjuk a legérzékenyebb fokozaton. Nem volt téves riasztás. Szeretjük. Mitől lenne veszélyes? A mozgásérzékelő? :))
2014. jan. 4. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Kókuszmatraccal használjuk mi is, második gyereknél több mint 4 éve üzemel (bébiőrrel együttes van).

Arra kell figyelni, hogy a kábelekhez ne férjen hozzá a gyerek. A mi kiságyunknál alulra ki lehetett őket vezetni, sehogy se érné el. Úgy tudom, a botrány abból volt, hogy egy páran erre nem figyeltek oda, nem a légzésfigyelő szerkezet a veszélyes.

2014. jan. 4. 12:14
 8/9 aHermann ***** válasza:

Szia!

Nekünk az van, már a 2. gyerkőc használja. Meg vagyunk elégedve vele. Most már inkább bébiőr, de azért használjuk a légzésfigyelő részét is. Soha nem riasztott tévesen.

1 riasztás volt, mert a fiunk nem vett levegőt, de a csippanásra vett egy mély lélegzetet.

Nem veszélyes a gyerekre ha nem az ágyán belül fut a kábel (eleve nem ott futtatod át).

A matrac alatt fut végig a kábel és az érzékelő, és rácsok között vezeted ki. Mi utazóágyban is használjuk, ott a cipzárnál vezetjük ki a kábelt a matrac alatt. Nem is lehet látni a kábelt, csak ha arrébb rángatják a matracot.

2014. jan. 4. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak ajánlani tudom!
2014. jan. 4. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!