Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes vagyok elülső méhlepé...

16 hetes vagyok elülső méhlepénnyel, és még nem érzem, baj? Lustinak is tűnik tapasztalatok erről?

Figyelt kérdés

Nèha nagyon ritkàn van olyan mintha hajszàl csiklandozna a bőrömnalatt a köldökömtől egy ujjnyira. Tegnap lefekvès utàn pedig olyan volt sokàig lennt mint amikor halacskàk úszkàlnak a làbad körül, nem hiszem hogy a fiunk lenne....

Ma meg semmi.... pedig màr feküdtem is direkt.

Az ultrahangokon sem dorbèzol nagyon lassan nyugodtan mozog, minden szerve èpp....ugyenem lehet baj? Izom vagy idegrendszeri netàn?

2013. dec. 24. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ikrekkel voltam várandós, de csak a 20. hét után kezdtem érezni őket. Szóval az, hogy a 16-on nem érzed, nem jelent semmit.
2013. dec. 24. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is mellső falon van a placenta 18 hetes kismami vagyok és most kezdtem érezni valamit a lányommal aki 16 hós vele már 12 hetesen éreztem ezt és 16 hetesen már a család is érezte most meg még én sem nagyon.Ultrahangokon minden oké nyugodt babának tűnik nekem is :)Sokat olvastam és van aki 21-22 hetesen érezte a mozgásokat először.Én lent érzem néha mikor ülök vagy ha úgy mozdulok valószínű rúg egyet mert a bordám alatt érzem és olyan mint ha lezsibbadna nem tudom mit rúghat meg olyankor.Nem tudjuk még hogy csajszi vagy fiú.

Nem hinném hogy baj lenne ha az ultrahangon minden oké akkor semmi gond sok mindentől függ hogy mikor kezded érezni a mozgást és hogy milyen erősen stb.Nyugi minden oké csak az anyukák általában végig parázzák a terhességet.Én még szó szerint nem érzem azt hogy terhes lennénk :) de az elsővel ilyenkor már káón voltam toxémia miatt.Boldog babavárást

2013. dec. 24. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Mellső fali méhlepénnyel kb a 21. héten éreztem először a lányomat.

Most 36 hetes vagyok...

2013. dec. 25. 08:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Első babánál még ilyenkor kevesen érzi, de amit leírtál az már a baba volt. Ilyenkor még nem minden nap fogod érezni, én már a 3.-at várom és mindegyiknél úgy volt h kb. a 20.hétig csak 2- 3 naponta éreztem a mozgást, aztán ahogy növekszik majd egyre gyakrabban.

Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.

2013. dec. 27. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!