Magzati szívhang hallgató tapasztalatok?
Szia :) Nekem is Angelsoundom van es en 10.het ota minden nap hallgatom a picinket. Ha jol emlekszem a bebe sounds az kesobbi terhessegre valo. Angelsoundsal mindig megtalalom egeszen lent a kisasszonyt. :)
17 hkm
Attól függ, hol kell keresni, hogy milyen fekvésű a baba.
Én is össze-vissza kerestem az elején, volt, hogy negyed órát is, aztán a védőnőm mutatott egy képet, hogy a fekvéstől függ, hol találjuk meg. Nekem pl.farfekvéses volt a babám eddig, és olyankor a köldök fölött kb.2 ujjnyira balra találtam meg, de azonnal, ahogy oda tettem a készüléket. Most már befordult, most pedig sokkal lejjebb találom meg a szívhangot.
Szóval nem mindegy, hol keressük.
Az én babám amúgy utálja, nem is hallgatom minden nap, mert nagyon zavarja, azonnal akkorákat rúg, hogy tudom, hogy kellemetlen neki, csak akkor szoktam, amikor kevesebbet mozog, de akkor is ahogy meghallom, már veszem is le.
Próbáld megkérdezni a védőnődet, az enyém adott is nekem egy ilyen rajzot, hol kell keresni a szívhangot, ha nem tud adni, szívesen beszkennelem, amit én kaptam és elküldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!