Van itt olyan anyuka, aki sok gyógyszer szedése mellett szült? Beteg lett a baba? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
hormonkészítményt,antidepresszánst nem kell szednem,ez talán fontos dolog2013. dec. 28. 15:31
1/11 anonim válasza:
Attól függ mulyen gyógszerröl van szó.
2/11 A kérdező kommentje:
Bármit szedtetek terhesség alatt,minden érdekelne lett-e valami következménye. Nem egy gyógyszerről van szó.
2013. dec. 28. 16:01
3/11 anonim válasza:
Amit lehet szedni terhesség alatt, az nem árt a babának, attól nem lesz beteg. Nekem szemicilint is kellett szednem 10 napig, illetve torokfájásra is kaptam valamifélét. Nospát is adott a doki meg panadolt is. Ha felelőtlen anyákra gondolsz, vagy drogosokra, akkor nem tudok segíteni és nem tudom, találsz-e itt valakit közülük. :)
4/11 anonim válasza:
Neked kell valamit szedned? Mert, ha igen, kérdezz rá arra a gyógyszerre konkrétan.
5/11 A kérdező kommentje:
nem drogosokra meg felelőtlen anyákra gondolok
2013. dec. 28. 16:29
6/11 A kérdező kommentje:
antibiotikum elég sok,aerius,otrivin,fájdalomcsillapító de az erősebb fajták,monural,epavir,sperti
2013. dec. 28. 16:34
7/11 anonim válasza:
Az első 6 hétben nem okoznak a gyógyszerek bajt.
8/11 anonim válasza:
Ha ezeket orvos írta fel és tudta, hogy terhes vagy, akkor biztos nincs semmi gond. Ahogy előttem is ìrták, ha az első 5-6 hétben szedted ezeket, mikor még nem tudtad, hogy babát vársz, akkor nagy valószínűséggel nem okoztak gondot, de egyeztess az orvosoddal. Ha egyik eset sem vonatkozik rád, tehát a terhesség későbbi szakaszában szedted őket és orvos tudta nélkül, akkot is az orvosnak jelezd.
9/11 anonim válasza:
8-as vagyok. Megnéztem, és orvosi felügyelet mellett mindhárom használható. Fajdalomcsillapítók közül én még algopyrint szedtem. Szerintem ne aggódj! Gondolom azért nem egyszerre és nem óriási adagban szedted be, használtad ezeket, hanem előírás szerint.
10/11 anonim válasza:
Még annyi, hogy az aerius terhesség alatt nem javasolt, de én is kaptam olyan gyógyszert, amire ez volt írva, de a doki kiírta, mert úgy gondolta, a megengedett mennyiségbeb gondot nem okozhat. Az otrivinnel sincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!