Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vesztek/vetettek légzésfigyelő...

Vesztek/vetettek légzésfigyelőt? Aki nem vesz/ vett az miért?

Figyelt kérdés
5 hetes kisfiamnál működik, de néha kihagy a légzése picit ( doki szerint ez normális) és beriaszt a készülék. Pocsék érzés éjjel erre ébredni. Hál'Istennek mindig rendben volt minden.Kopp-kopp-kopp... Elgondolkodtam, hogy egy részről jó is, más részről meg annyira idegőrlő.
2014. febr. 27. 10:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
48%
Én mindenképp veszek. Még hozzá mobilt. Így tudom biztonságban a gyerekemet és tudom, h mindent megteszek az egészségéért. Megnyugtat.
2014. febr. 27. 10:06
 2/22 anonim ***** válasza:
58%

Én is veszek. Megértem azt, aki nem, mert tényleg idegörlő lehet, ha feleslegesen beriaszt.

De én így leszek nyugodt, hogy van, pedig egy szobában lesz velünk a kiságya.

Lehet, hogy második gyereknél majd könnyebben veszem:)

2014. febr. 27. 10:09
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
Azért nem vettünk, mert velünk alszik a kicsi, így nem tudna annyira mélyen elaludni hogy teljesen leálljon a légzése.
2014. febr. 27. 10:16
 4/22 A kérdező kommentje:
Azt én is hallottam hogy a szülők mellett nagyobb biztonságban van, de edddig azt hittem, hogy urbán legend. Tényleg igaz lenne?
2014. febr. 27. 10:19
 5/22 lcs ***** válasza:
38%
mi az első gyerekhez vettünk, de olyat amit a kórházakban is használnak, és dupla panel van hozzá, így ha forog, elmászkál az ágyban, akkor sem riaszt be /soha egyszer sem volt vak riasztása, meg igazi sem szerencsére :)/. most a fiamnál már nem használtuk, mert így második gyereknél már úgy éreztem, hogy fölösleges, nem volt bennem valahogy semmilyen félelem ezzel a légzéses dologgal kapcsolatban :) de természetesen megértem azt is, aki mindenképpen használni szeretne, első gyereknél mi is így voltunk :) illetve nekem bababoltos mondta,hogy bérelni nem érdemes, ők is abbahagyták a bérlési lehetőséget, mert rengeteg probléma volt azokkal a figyelőkkel.
2014. febr. 27. 10:30
 6/22 anonim ***** válasza:
31%

Én kaptam ajándékba olyan bébiőrt, amihez volt légzésfigyelő is. Nappal próbaképp alá tettük, és simán riasztott legérzékenyebb fokozaton is (Tommee tippee).

Úgyhogy soha nem használtam. A bébiőrt viszont imádtam.

A védőnőm szerint a légzésfigyelő használata is tud idegőrlő lenni, amikor tévesen beriaszt, és te mindig megijedsz, és rohansz.

És az sem egészséges, ha a szülővel alszik a gyerek.

Nálunk első perctől kezdve külön szobában, külön ágyban alszik a fiam. Most 10 hónapos, minden rendben van vele, és az alvási szokása is jó.

2014. febr. 27. 10:32
 7/22 anonim ***** válasza:
24%
Mi vettünk ès nyugodtabban alszok ha be van kapcsolva. Együtt alvás nekünk nem jött be : 1. Fèltünk,h ráfekszünk( kis sùllyal született 2630g,sokat szopizott,besárgult 3 hós korig. Olyan fáradt voltam,h nem kockáztattam volna.)2. Mindenre felèbred 8hós 3. Neki is jobb ha van elèg helye...Mózes kosárban aludt eleinte az ágyam mellett kèsöbb jött a kiságy. Igaz nem használtuk sokáig,de abban aludt szèpen,m nem nagy,"hideg" mint a kiságy.
2014. febr. 27. 10:43
 8/22 anonim ***** válasza:
73%
Inkább többször fölöslegesen, mint ... :-(
2014. febr. 27. 10:51
 9/22 anonim ***** válasza:
Nekünk is van, pelenkára csíptethető, ha bealszik mielőtt rátenném alig tudok aludni, folyton felriadok és figyelem a babát, ha rajta van nyugodtan alszok. Ha tényleg kihagy a lélegzésben, akkor inkább jelezzen idegőrlően szerintem. Nekünk volt olyan kölcsön figyelő, ami folyton jelzett, pedig láthatóan lélegzett, na azt nem használtuk tovább.
2014. febr. 27. 11:00
 10/22 anonim ***** válasza:
48%
Ez így van, valóban idegesítő, ha tévesen riaszt, de nekem az a véleményem, hogy egy jó minőségű, jól beállított készülék nem riaszt tévesen. Hidd el. És inkább legyen, mint hogy baj legyen. Sajnos van rá példa épp elég, a régi felhasználók még emlékeznek szegény Eszter esetére, nem szeretném elvenni senki kedvét, csak ennyit írok, de higgyétek el, ez nem lehet pénzkérdés. Inkább kelj fel éjszakánként a gyerekhez a gép miatt!
2014. febr. 27. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!