Január végére-február elejére kiírt kismamák vetettek már valamit a babátoknak? Babaszobával hogy álltok?
Még semmit:)
De nem is fogok nagyon,mert lányunkról minden megvan és ismét kislány várható:)egy bundazsák és hordozókendő lesz az össz vásárlás:D gyerekszobát meg majd december vége felé tervezzük két személyesre alakítani:D
A hazahozós bodyt megvettük már, egy fürdőlepedőt, cumisüveg szettet. Velünk egy szobába kerül a kicsi is, így a nagy költözik sajátba.
Már csak pár apróság híja van, aztán kész minden. Ruhát nem nagyon kell venni, ismét lányunk lesz. :)
Hát nekünk csak egy kiságyat kellett plusba beszerezni a másik mellé meg pár fiús kis ruhát, de azt majd később. :D
Van egy 11 hónapos kislányom és persze hogy öcsikéje lesz.. :D még véletlen sem tudom "újrahasznosítani" a kiscsaj aprócska rózsaszín ruhácskáit.. mert kb csak az van neki. :) Boldog babavárást mindenkinek! :)
22hkm
Én pont nem a decemberi őrületre akarom hagyni az utolsó mozzanatokat. A fiam is két héttel hamarabb érkezett, a január "vége" simán lehet az eleje is. :)
A szoba már egy rétegben lefestve, most szombaton kerül rá egy újabb réteg, mert természetesen foltos lett. A fiamról megvannak a babaholmik, egy-két apróság kellett, a nagyja megvan. Garázsvásáron vettem bundazsákot, ami overallá is alakítható, potom 1000 Ft-ért, lehetetlen volt otthagyni. Már vettem két csomag kis méretű pelust, nálunk a Dm kicsi, ritkán van kis kiszerelés.
Novemberre marad a bútorvásárlás, azokat is össze kell rakni, és ha a kisfiam besegít az apjának, kell is a hónap, hogy összeszereljék. :D
Mivel diabéteszes vagyok, így is három hetente kell a nődokihoz mennem, két hetente diabetológia, plusz vérvételek, védőnő, a 35. héttől heti két ctg, áramlásvizsgálat ezek mellé. Szeretném a maradék szabadidőt a fiammal tölteni, viszonylag nyugisan karácsonyozni.
Sziasztok:) en is januarra vagyok kiirva, potosabban 14-re.
Nekunk mar meg van reg a kisagy es lassankent megvettem minden aprosagot, mert egyszerre nagyon sok lenne. Mar csak a babakocsit kell. 26+1hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!