8 hetes vagyok, három napja barnázok, de utrogestant egyik orvos sem írt fel. Elég lesz csak a pihenés?
Figyelt kérdés
Hétfőn tapasztaltam először halvány barna folyást, nem sok, de van. Vidéken voltam, berohantam az ügyeletre, ahol ultrahanggal megnéztek, és megállapították, hogy a babának nincs baja, de ha nem múlik pár nap után a dolog, menjek táppénzre és pihenjek. A fővárosban is elmentem az orvosomhoz, aki szintén megerősítette hogy halvány színes folyásom van, és három hétre táppénzre küldött, szigorú pihenés mellett. Itt azt olvasom, hogy a barnázó betegek 80%-ánál felír az orvos utrogestant vagy valamilyen magzatmegtartó gyógyszert. Nekem azt mondta az orvosom, erre nem ír gyógyszert, a megoldás csak a pihenés lehet. Nem értem teljesen, hogy lehet, hogy itt szinte mindenki kapott gyógyszert, én meg nem? Természetesen kiírattam magam, de bennem motoszkál, hogy ezzel mindent megtettem, amit kell? Igazából mivel két orvos is látott, egy harmadikhoz nem annyira szeretnék elmenni.2014. febr. 26. 18:32
12/13 anonim válasza:
En is nagyon sajnalom, en a helyedben orvost valtanek, ugyan is a pihenes nem minden! Mast is tehetett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!