Kb 1 hete kezdem érezni hogy mocorog a babám, kis apró mozgások, bár kaptam már kétszer rúgást is, viszont 1-2 napja alig érzem, ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam délután orvosnál,és szép szabályos a szivhangja,igy jól van.De a mocorgást most alig érzem,illetve tegnap is alig éreztem,nem mindig egyformán érezhető?2009. dec. 11. 10:07
1/1 anonim válasza:
Mi a 31. hétben járunk, de nálam is érezhető, hogy nem minden nap van mocorgós kedvében. Van, mikor kevesebbet mozog, van mikor gyengébben. Elvégre nekünk sem egyformák a napjaink. Nálam általában 3-4 aktívabb napot követ 1-2 kevésbé aktív. A lényeg, hogy mozog. Ha még csak most kezdted el érezni akkor végképp normális ez, még olyan pici, hogy simán mozog úgy hogy nem érzed. Amikor UH-gal figyeljük és látjuk, hogy folyamatosan mozog, akkor sem érzem minden mozdulatát, pedig már 31 hetesek vagyunk.
Nyugi, hamarosan te is rájössz hogyan gerjesztheted be, hogy akkor mozogjon amikor akarod ha épp aggódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!