Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valahol azt olvastam, hogy a...

Valahol azt olvastam, hogy a 36. hét után megváltozik a mozgások jellege, de a mennyiségnek nem szabad hogy változzon. Most aggódjak? Már 2 napja alig mozog a babám.

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Én pont így vagyok, mint Te. Nem mozog inkább csak mocorog és tologatja magát. Hétfőn voltam NST-n akkor is lépcsőznöm kellett, hogy mozogjon. Végül is felkelt, így azt mondták, hogy jó a NST. Pénteken megyek újra remélem minden rendben van.
2011. aug. 17. 13:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ha aggódsz, mutasd meg magad az orvosnak. Ha nincs gond, legalább megnyugszol, ha valami nem stimmelne, akkor meg még időben elcsípik.

Nekem már a 32. hét óta másképpen mozog a kisfiam. Nagyon ritkán rugdos, de szinte állandóan mozgolódik. Örülnék, ha legalább egy este hagyna aludni...

Szóval szerintem látogasd meg az orvosod, úgyis csak az ő szava fog megnyugtatni.

35 hetes kismama

2011. aug. 17. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!