Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam 32 hetes UH-on....

Ma voltam 32 hetes UH-on. Szerintetek ezek a méretek jók? BPD:88mm thorax:88mm Femur:57mm Azt mondta a doki, hogy minden oké, csak kétszer is rákérdezett, hogy biztos 32 hetes vok.

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia. Én hétfőn voltam uh-án 32+4naposan.

Nekem a BPD: 86mm,Femur 61,2mm (grav.s 33+5)

tehát elvileg nagyobbnak mérte a gép a babát nálam...

Valószínű nálad is kicsit nagyobb :)

2011. jún. 30. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én még múlt héten voltam 32+4 naposan. A BPD 85, a femur pedig 65 mm volt akkor.

Szerintem a bpd miatt érdeklődött, mert a 88 mm az átlag 35 hetes baba, de ez csak az átlag, nem mindenki fejlődik egyformán. A combcsontja viszont rövid a korához képest, de ezt is biztosan örökölte. Ha azt mondta a dokid, hogy minden oké, akkor oké.

2011. júl. 1. 07:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam 32+4:

BPD: 84

THQ: 83

FL: 65

A babák sem egyformán fejlődnek.

Az enyém a 38. hétre született 3060 grammal, 48 centivel.

A combcsont hossza tényleg alkati kérdés.

Az, hogy a feje kicsit nagyobb, sem biztos, hogy óriásbébit fog jelenteni, mert lehet, hogy ezt is örökölte.

Az én babámnak is nagyobb az alkatához képest (35-ös fejkörfogattal született, az ilyen súlyú babáknak 32-33 cm szokott lenni), mert apának is olyan.

Úgy is az utolsó hetekben dől el, hogy mennyit hízik és nő a baba, és hogy hányadik hétre érkezik, az befolyásolja a születési súlyt, itt még kár találgatni.

Minden jót neked!

2011. júl. 1. 08:02
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem csak nagyobb a baba azért kérdezte..viszont arányos mert a bpd-nek majd nem együtt kell futni a Thq val..nekem előző kislány 29 hetesen Bpd 70mm 32 hetesen 82mm....végül 3400 grammal jött..Most 28 hetes vagyok..Bpd:61mm kisebb a baba :D de mivel 3.nem is szeretnék nagyot..utolsonak könnyü szülés szeretnék :d
2011. júl. 1. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is 88 volt a BPD és a thorax, a femur 64mm. Azt mondta erre a dokim, hogy úgy készüljek, hogy vagy hamarabb jön vagy nagy baba lesz.

Itt meg tudod nézni, hogy ezek a méretek hányadik hétnek felelnek meg: [link]

2011. júl. 1. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Igaz már nem friss kiírás. De érdeklődnék, hogy mi lett végül? Előbb jött vagy nagy baba lett?

27 hetes korom óta nekem is 2 héttel idősebbnek mérik a babámat ez mellé meg jön hogy a magzatvizem is több az átlagnál. Május 13-ra vagyok kiírva,de riogatnak az Április 20-ai szüléssel..

2012. márc. 14. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!