Ma voltam 32 hetes UH-on. Szerintetek ezek a méretek jók? BPD:88mm thorax:88mm Femur:57mm Azt mondta a doki, hogy minden oké, csak kétszer is rákérdezett, hogy biztos 32 hetes vok.
Szia. Én hétfőn voltam uh-án 32+4naposan.
Nekem a BPD: 86mm,Femur 61,2mm (grav.s 33+5)
tehát elvileg nagyobbnak mérte a gép a babát nálam...
Valószínű nálad is kicsit nagyobb :)
Én még múlt héten voltam 32+4 naposan. A BPD 85, a femur pedig 65 mm volt akkor.
Szerintem a bpd miatt érdeklődött, mert a 88 mm az átlag 35 hetes baba, de ez csak az átlag, nem mindenki fejlődik egyformán. A combcsontja viszont rövid a korához képest, de ezt is biztosan örökölte. Ha azt mondta a dokid, hogy minden oké, akkor oké.
Nálam 32+4:
BPD: 84
THQ: 83
FL: 65
A babák sem egyformán fejlődnek.
Az enyém a 38. hétre született 3060 grammal, 48 centivel.
A combcsont hossza tényleg alkati kérdés.
Az, hogy a feje kicsit nagyobb, sem biztos, hogy óriásbébit fog jelenteni, mert lehet, hogy ezt is örökölte.
Az én babámnak is nagyobb az alkatához képest (35-ös fejkörfogattal született, az ilyen súlyú babáknak 32-33 cm szokott lenni), mert apának is olyan.
Úgy is az utolsó hetekben dől el, hogy mennyit hízik és nő a baba, és hogy hányadik hétre érkezik, az befolyásolja a születési súlyt, itt még kár találgatni.
Minden jót neked!
Nekem is 88 volt a BPD és a thorax, a femur 64mm. Azt mondta erre a dokim, hogy úgy készüljek, hogy vagy hamarabb jön vagy nagy baba lesz.
Itt meg tudod nézni, hogy ezek a méretek hányadik hétnek felelnek meg: [link]
Kedves utolsó!
Igaz már nem friss kiírás. De érdeklődnék, hogy mi lett végül? Előbb jött vagy nagy baba lett?
27 hetes korom óta nekem is 2 héttel idősebbnek mérik a babámat ez mellé meg jön hogy a magzatvizem is több az átlagnál. Május 13-ra vagyok kiírva,de riogatnak az Április 20-ai szüléssel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!