Baj lehet? Mit csináljak? Miért nem mozog? 22hetes kismama
Figyelt kérdés
Ha hanyatt fekszem mindig mozog a babám, hol fent hol lent, de folyton. Ma egész nap tettem-vettem, most lefeküdtem de semmi. Talán apró hullámzás de ebben sem vagyok biztos, nem e bebeszélem magamnak. Ittam kávét, ettem, de akkor sem mozog. Egyedül vagyok a 3 évesemmel :(2014. febr. 20. 17:26
1/9 anonim válasza:
lehet hogy pont alszik.ha baj van azt megérzi az ember nagyon mélyen.meg front is van
2/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom, bízom benne, hogy semmi baj, de nem tudom, aggódom miért nem mozog. Rázogattam a pocim akkor sem.
2014. febr. 20. 17:32
3/9 anonim válasza:
És ha a csípőd alá teszel kispárnát és úgy fekszel hanyatt? Azt nagyon nem szeretik mert kevés a hely. Próbáld meg, hátha.
4/9 anonim válasza:
Nézesd meg, ha estig sem mozog. Inkább menj feleslegesen, nem fognak szólni érte!
5/9 anonim válasza:
szerintem holnapig várjál. én ugyan csak ma töltöttem a 21. hetet de nekem sem mozog mindennap (mellsőfali)
6/9 anonim válasza:
nálam az oldalt fekvés válik be, azt nem szereti. meg a kakaó, mert azt meg nagyon :)
30hkm
7/9 anonim válasza:
Én a 21,héten 2 napig nem éreztem. 2 nap múlva pont mennem kellett orvoshoz,ott hallgattunk szívhangot,de érezni nem éreztem. Végül este törökülésben leültem akkor rúgott egyet :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Szerencsére elővette a számomra kellemetlen hólyagrugdosásokat, most meg sem áll.
2014. febr. 20. 21:33
9/9 anonim válasza:
Ha iszol/eszel valami cukrosat, akkor általában beindulnak, mert szeretik az édes ízt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!