Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22hetes kismama vagyok....

22hetes kismama vagyok. Dohányzik valaki kismama létére? Egy nap mennyit?

Figyelt kérdés
nem arra vagyok kiváncsi,hogy ki nem.meg mennyire elitéli valaki.....
2009. márc. 22. 12:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%

Sógornőm napi fél dobozzal simán elbagózott :(((((

Az esélyt sem adják meg a dohányzó kismamák,hogy egészséges gyerekük szülessen!! Szomorú!

LELEHET PONTOZNI,DE EZ UNDORÍÍÍÍÍÍÍTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

2009. márc. 22. 13:02
 2/23 anonim ***** válasza:
24%
Én dohányoztam, napi kb. 6-7 szálat. Szerencsére, a baba "jól viselte".
2009. márc. 22. 13:03
 3/23 anonim ***** válasza:
86%
A szomszedasszonyom is szivta vegig a terhesseg alatt, nem tudom mennyit, hiszen nem ultem mellette. De a kislanya nyulszajjal szuletett meg, es egy kicsit ertelmi fogyatekos is.
2009. márc. 22. 13:05
 4/23 anonim ***** válasza:
59%
1.válaszoló vagyok. Erről beszéltem... :(
2009. márc. 22. 13:06
 5/23 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Nekem van több ismerősöm is aki dohányzott végig,és elég intenziven! A babájuk egészséges. Persze ez nem azt jelenti,h nyugodtan dohányozzon a kismama,mert azért ez nagyon káros a szervezetre.

Én nagyon erős dohányos voltam terhesség előtt.Alig birtam letenni,napi két dobozzal simán elszivtam.

Most 20 hetes terhes vagyok,ritkán rágyujtok! Egy héten mondjuk 2-3 szál.És akármilyen hegyibeszédet tartanak nem birom megállni!Pedig nagyon próbálkozom!

Te mennyit szivsz el egy nap?

2009. márc. 22. 13:13
 6/23 anonim ***** válasza:
94%

Az egyik ismerősöm majdnem egy dobozzal szivott ill.szivja ma is és a pici amikor megszületett csont és bőr volt, a lepény pedig borzalmas.a doki azt mondta h 1 kiloval több lehetett volna a pici, ha nem cigizett volna.hát nem semmi.

amikor megláttam a picit a szivem megszakadt.a gyerek azóta is kórosan sovány.

Nem tudom mennyi idős babás vagy és nem is akarok papolni, de hallottam olyat (szintén doki mondta), hogy aki kemény dohányos és teherbe esik nem szabad azonnal letenni a cigit csak szépen fokozatosan.pl 1 mg-at szivni,aztán elhagyni.

Én is nagy cigis voltam sőt szerettem cigizni,de miután terhes lettem 1 hétre rá le is raktam végleg.jol érzem magam és csodálatos a babucim.már nem is hiányzik.

2009. márc. 22. 13:13
 7/23 anonim ***** válasza:
90%
jaj bocsi látom 22(előzö)
2009. márc. 22. 13:15
 8/23 A kérdező kommentje:
én is aktiv dohányos voltam.2dobozzal simán elszivtam egy nap.az első hetekben alig gyujtottam rá(akkor kellett volna leszokni)de mostanában 6szálat is elszivok akár egy nap.a védőnőm és az orvosom is tudja.ezért mindig jobban nézik a babát.az orvos azt mondta,hogy ha már nem tudom lerakni akkor napi 10szál fölé ne menjen.
2009. márc. 22. 13:16
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

13:13-as vok.

de le akarod tenni csak nem nagyon megy?

2009. márc. 22. 13:19
 10/23 A kérdező kommentje:

leszeretném tenni.de igy,hogy az egész cslád mellettem szivja....a férjem is meg mindenki.

igy aztán nem könnyű...

2009. márc. 22. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!