Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22hetes kismama vagyok....

22hetes kismama vagyok. Dohányzik valaki kismama létére? Egy nap mennyit?

Figyelt kérdés
nem arra vagyok kiváncsi,hogy ki nem.meg mennyire elitéli valaki.....
2009. márc. 22. 12:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
43%

13:13-as vagyok. Én átérzem a helyzeted.Baromi nehéz leszokni!

Sztem egyél sok c vitaminban gazdag gyümölcsöt,mert a cigi kivonja a c vitamint a szervezetből!

Meg én ha rágyujtok utánna iszok sok vizet,azt mondják,h jó az is!

2009. márc. 22. 13:23
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

a 2. 13:13-AS VOK

nálunk is szivta a férjem is, de szerencsére velem együtt letette igy könnyebb volt.

2009. márc. 22. 13:26
 13/23 A kérdező kommentje:

hát ő nem tudja le tenni.

ilyenkor amikor dolgozik akkor nem gyújtok rá,mert nincs cigim.amikor haza jön akkor meg amikor nem dolgozik akkor cigizek.

2009. márc. 22. 13:27
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

Én évekkel ezelőtt letettem a cigit. A sógornőm bagózott néha. Nem tudom mennyit mert 200 km.-re lakunk egymástól. Van egy eleven 1 éves kisfiuk,aki elég gyakran beteg. Nem tudom van-e összefüggés a cigivel.

Azért a családod figyelembe vehetné,hogy leszeretnél szokni!

2009. márc. 22. 13:34
 15/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem felsz hogy beteg gyereket fogsz szulni?
2009. márc. 22. 13:52
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
A babán később is előjöhetnek a tünetek, ha valaki dohányzott a 9 hónap alatt, 1-2 évesen vagy később, a Pocaklakón nem biztos, hogy rögtön jelentkeznek.
2009. márc. 22. 15:34
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én a terhesség előtt szoktam le, majd egy év múlva a párom is. Az volt a koncepció, hogy ha gyerekünk lesz, ő sem fogja szívni. Kb.1hónapja nem szívta, mikor kiderült, hogy babánk lesz. Próbáld meg a párodat is belevonni, hiszen a kettőtök babája. Kitartás! 22hetes kismama.
2009. márc. 22. 15:58
 18/23 anonim ***** válasza:
44%

Engem is le lehet pontozni, de akkor se értem hogy le akarom rakni de nem megy.. állj oda egy kipufogó cső elé, és szívd kb. 5 percig, na a kisbabád ugyanezt érzi odabenn. Lehet baja nem lesz, hiszen neked se lesz ha kipufogó cső elé állsz, de már csak a tudat hogy mit kell elviselnie ad annyi erőt hogy ne szívd! Nem?? Elég szomorú ha nem..

30 hetes kismama véleménye

2009. márc. 22. 16:40
 19/23 anonim ***** válasza:
59%

Szia,

Én a 16.hétig szívtam, amíg nem tudtam a piciről 4w2-3d addig rendesen, mert nem okozott változást. Utána napi két száll ment el, ha ideges voltam, amúgy csak reggel egy, mert pár fiziológiai szükségletemet segítette. 16.hétre jutottam el oda, hogy az az egy szál se keljen Baromira nehéz, én megtiltottam a páromnak, hogy cigizzen, pláne mellettem, a barátaim, mivel nincsenek tekintettel az állapotomra hanyagolom, simán nagyon kis légtérben rágyújtottak mellettem, mikor külön kértem ne tegyék, mert 1árt, 2kívánom, és nagyon nem kéne rágyújtanom, és így... így megszüntettem az ingereket.

2009. márc. 22. 16:50
 20/23 anonim ***** válasza:
34%
Nyugodtan lepontozhattok,de én is cigiztem mindegyik gyerekkel és 3860-3650gr volt gyerekenként a születési súly.Nem szép dolog,de ez van,volt.A gyerekek épek és egészségesek!De azért remélem nem a lakásban szivjátok,mert annál egészségtelenebb nincs és nagyon ártalmas a más által kifújt füstöt beszivni!Aki dohányozni akar,menjen ki a lakásból!Különben az én dokim is azt mondta,hogy inkább szivjak el pár szálat,mint azon idegeljem magam,hogy nem gyújthatok rá!
2009. márc. 22. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!