Van olyan kismama akinek a párja dohányzik?
Szia! Az en parom is dohanyzik, de ha egyutt vagyunk mindig figyel ra, hogy ne jojjon ram a fust, ha ez nem megoldhato, akkor inkabb nem gyujt ra. A hazban mi sosem dohanyoztunk ( meg akkor sem, mikor meg en is cigiztem), szerencsere egyikunk sem szereti a szagat... Szovalbo mindig ki megy a teraszra, meg telen is:) en sem orulok neki, hogy nem szokik le, de amig ilyen kulturaltan teszi, addig nincs ellene kifogasom es tudom, hogy s baba kozeleben sem fog cigizni. Szerintem ne azt eroltesd, hogy szokjon le, inkabb azt, hogy ne a lakasban tegye, mondd meg neki, hogy ettol beteg lehet a baba (pl: asztma), hatha ez hat ra! Sok sikert es ne idegeskedj, azzal csak artasz a babadnak!
37 hetes km
Én elhiszem, hogy zavar de ezt tudtad, amikor a babát bevállaltad. Úgy hiszem, akkor sem hitegetett azzal, hogy le fog szokni. Tudtad előre, így fogadtad el őt. Finoman szólva is későn jelented be, hogy te így nem tudsz együtt élni vele...
Az én párom is dohányzik, mikor a babát vártuk akkor is dohányzott. Csak a konyhában gyújt rá ő is, máshol tabu a dohányzás. Nem szoktam emiatt minden nap rágni a fülét, nem veszekszem vele, mert tudtam mit vállalok amikor a babát terveztük. A gyereket nem károsítja abszolút, mivel a gyereket nem viszem ki a konyhába. Mi ilyen egyszerűen megoldottuk a kérdést, szerintem te se tedd tönkre a párkapcsolatod emiatt.
14:50-eé egyetértek.
Párommal mindketten dohányoztunk a terhességem előtt,most már természetesen én leraktam a cigarettát de eszembe se jutott hogy őt is megkérjem erre!!!
Mi "szeretünk/szerettem" cigizni,nem kérném soha hogy mondjon le róla DE soha nem szívja bennt a lakásban,maximum a konyhában(de nagy a lakás és nem érezni)vagy szerencsére van balkon és ott dohányzik.
Lépcsőházba nem tudna kimenni a párod cigizni?
Minden paneles ismerősöm ott szívja,kis hamutálba gyüjtik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!