Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet ez? 22hetes...

Mitől lehet ez? 22hetes kismama vagyok,3hete érzem mozogni, de egy jó pár napja már minden nap.

Figyelt kérdés

De nem csak úgy éppen, hanem rendesen látom hol nyomja ki magát, főleg ha hanyatt fekszem. Olyan furcsa ez számomra, hiszen olyan picinek gondolom :) Sokszor érzem, hogy a hasam aljánál mozog, néha meg a köldök fölött.

Tényleg lehet, hogy ilyen erős, és ennyit mozog?

Köszönöm

2012. jún. 1. 18:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A kicsi pocaklakód már kb. 30 cm, és fél kiló! Nem is olyan kicsi, ugye? Azért érzed mindig máshol mozogni, mert kalimpál kezével, lábával, ráadásul még bőven van helye forgolódni is! Boldog babavárást! :)))) 24hkm
2012. jún. 1. 18:33
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Hát igen, hiába olvasom, olyan hihetetlen számomra....

Akkor valószínűleg a kezét,lábár érzem kalimpálni :)

2012. jún. 1. 18:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Persze, simán lehet, nekünk 23 hetesen az ultrahangon már kívülről is látszott, hogy hol mocorog, az uh-s meg is lepődött. Jajjj, de jó volt, Istenem... :))

Sok boldogságot!

1 hós baba anyukája

2012. jún. 1. 19:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik Ő egy eleven gyerek. Köszönöm :)
2012. jún. 1. 20:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia! Majdnem egy idősek vagyunk,2 héttel előtted járok,de nekem is olyan hihetetlen.. Ha hanyatt fekszem nem igen látszik,csak kisebb rándulás (mellsőfali lepényem van),de ha oldalt fekszem,akkor igen látványos és határozottan érezhető!gondolom amikor nem érzem olyan erősen,akkor a kezével kalimpál,amikor meg éppen a hólyagomra lép,akkor az biztosan a lábikója,mert néha elég kellemetlen. Én nagyon örülök,hogy sokat és erősen mocorog,mert legalább nem aggódom annyit. Mondjuk amúgy sem vagyok egy paramami.

Beszélgess sokat a pocaklakóddal,arra is reagál :)

boldog babavárást!

2012. jún. 1. 20:14
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Akkor úgy látszik Ők ilyen elevenek. Én sem bánom, csak olyan furcsa nekem is. Lassan rá kell jönnöm, hogy egyre jobban nő, és egyre erősebben fogom érezni. Na meg, ugyebár a félidőt már elhagytuk, nem kéne csodálkoznom. :)

2012. jún. 1. 20:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Én ezt még nem figyeltem, de a babónk nagyon szeret jobb oldalon pihenni és sokszor látni,hogy a jobb oldalamon a hasam nagyobb vagy félre áll az egész hasam :)

21hkm

2012. jún. 2. 15:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Tényleg jól lehet látni hol rugdos és nyomja ki magát :)
2012. jún. 3. 04:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, nálunk is. Vagy nagyon erős vagy simán eleven :) Na nem bánom :)
2012. jún. 3. 12:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Nekem délután szokott mozogni 1-2 órán át kb ebád után. Este meg ahogy lefekszem 7-8 körül és mivel mi kb 2 -kor alszunk így addig szokott mocorogni.De van mikor tovább és alig bírok elaludni :) Azért ez jó pár óra ,kis vasgyúró lesz :) Ami nekem bevált 2-szer eddig ,hogy a hátamra fekszem és a hasam két oldalát megfogom és nagyon lassan egyszer az egyik kezemmel tolom be a hasam ,utána a másikkal és elalszik. Gondolom ilyen ringató érzés lehet.

Tegnap éreztem az első csuklást is , olyan édes volt :)

Te tudom már,hogy kisfiú vagy kislány?

2012. jún. 3. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!