Mitől lehet ez? 22hetes kismama vagyok,3hete érzem mozogni, de egy jó pár napja már minden nap.
De nem csak úgy éppen, hanem rendesen látom hol nyomja ki magát, főleg ha hanyatt fekszem. Olyan furcsa ez számomra, hiszen olyan picinek gondolom :) Sokszor érzem, hogy a hasam aljánál mozog, néha meg a köldök fölött.
Tényleg lehet, hogy ilyen erős, és ennyit mozog?
Köszönöm
Nálunk is éjszaka eleven. Nézem a tv-t, bár Én legkésőbb fél 11kor hulla vagyok :) Ő addig mászkál, akkor az oldalamra fordulok, kitámasztom magam , vagyis a hasam párnával, akkor még mozog egy kicsit és elalszik (szerintem) .
Sokszor gondoltam arra, hogy lehetséges, hogy azért mozog annyit ha hanyatt vagyok, mert feszül a hasam és nem fér el rendesen? Vagy egy hülyeség? :)
Igen, a 18hetes genetikai Uh-n megmutatta, hogy kisfiú. Azóta még 2x kisfiúnak mutatta magát, háát, nagyon remélem nem nő neki vissza :)
És Ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!