22hetes Kismama vagyok és a bébim elég keveset mocorog. Szerintetek nincs nagy baj?
Szeretném tudni,hogy kinek mennyit mozog vagy mozgott a bébije,mert sok helyen olvastam hogy ilyenkor már szinte egész nap mocorog,de nekem épp csak be-be jelentkezik.
Bár azt mondták,hogy ha minden nap bejelentkezik akkor az jó,de azért picit ideges vagyok emiatt.Családban most született a keresztfiam ő már 22 hetesen annyira mocorgott hogy apa is érezte ha megfogta a pocit.Nálunk nem volt még ilyen sajnos...
Jól jönne egy kis bíztatás... :(
Szerintem nincs semmi baj. Én is 22 hetes vagyok, Nekem elég sokat mozog általában a pici, de pl. tegnap alig éreztem akármit csináltam. Vannak lustább napjai, olyankor ha egyszer is megmozdul tudom, hogy jól van ő csak pihis napot tart :)
Szerintem ne izgulj, ilyen időjárásnál mi sem vagyunk túl fittek így tőlük sem várhatjuk.
Neked még nem érzi Apa a mocorgást ha a pocidra teszi a kezét? Hol tapadt a méhlepény? Én úgy tudom, hogy ha elől akkor nem lehet annyira érezni a mocorgást.
Nekem hátul tapadt és elég korán éreztük Apával együtt és a 19. héttől már szabad szemmel is látni ahogy rugdos.
ennyi idősen nekem sem vitte túlzásba a mocorgást.nyugi.ne aggódj.
34+5 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!