Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy baj ha a 12. héttől nem...

Nagy baj ha a 12. héttől nem szedném a magzatvédőt?

Figyelt kérdés

Félek h sokat hízok, valamint hogy nagy babánk lesz.

És amúgy is elég feszült vagyok tőle.

2008. júl. 20. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én első babámnál végig szedtem a napi 1 Maternát, amiről később kiderült, nagy babák születnek tőle. Kisfiam a 40. héten született, 3260 grammal!! És én nem féltettem az alakomat, mindent ettem és annyit, amennyit kivántam. 9 kg-ot híztam csak, és ugyanannyi kiló (54) voltam a kórházból hazajövet, mint terhesség előtt!!! Ezt neked azért írom, mert szerintem a vitaminok szükségesek!!! Én most második babámat várom, most Elevitet szedek, és végig szedni fogom! Annak a válaszolónak pedig azért üzenem, hogy én nem 3800 gr-os babát szültem, kivétel vagyok??? Most a 17. hétben vagyok, terhesség előtt is szedtem, most is, úgyhogy már fél éve szedem az Elevitet, és 2 kg-ot híztam a 17. hétig, szerintem ez oké!! szép babavárást nektek!
2008. júl. 21. 10:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Előző válaszoló vagyok! Még annyit kifelejtettem, hogy húgom nem szedte végig az Elevitet, csak minden másnap, aztán elhagyta, babája 3150 gramm lett, ő viszont így is hízott 16 kg-ot!! Úgyhogy szerintem ez nem vitaminfüggő, hanem alkati kérdég! Ha elhagyod a vitamint is lehet, hogy fel fogsz szedni 20 kg-ot, ha olyan az emésztésed és genetikailag hízásra hajlamos vagy! Ez az én véleményem!Én kálciumot is szedek napi 500 mg-osat plussz, hogy a babám csontjai szépen fejlődjenek, ne az én csonjaimból szívja ki, és omega 3-at is, hogy az agysejtjei is fejlettek legyenek! Ja, és ha a vitamint nem viszed be rendesen, magad látod kárát, tőled veszi el! Te leszel fáradt, neked fog hullani a hajad stb. Én 2 és fél évig szoptattam a kisfiamat és azalatt is szedtem a vitamint! Na most tényleg ennyi!
2008. júl. 21. 10:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Én még annyit tennék hozzá, hogy teljesen egyetértek azok táborával, akik a magzatvédő vitaminok szedése mellett vannak! Még hogy nagy lesz tőle a gyerek, ez vicc! Annak idején amikor velem volt terhes az anyukám, nem voltak még ilyen vitaminok és mégis majdnem 6kg-al, a testvérem előttem 5 évvel majdnem 5 kilóval jött a világra! Kérdem én akkor kit hibáztattak? Mert a vitaminra nem foghattak!!!

Úgyhogy én azt mondom még mindig inkább hízzak meg, vagy szülessen úgymond 'óriás babám', minhogy bármilyen baja legyen épp azért, mert nekem nem ő volt az első, hanem az önös érdekeim!

BÁr ez elégg meddő vita, mert aki hisz a vitaminokban, az hisz, aki nem az nem. Igazságot úgysem lehet tenni, és mindenkire rá van bízva, hogy hogyan dönt a kérdésben!

2008. júl. 21. 10:33
 14/14 anonim ***** válasza:
66%

Minek kérdezed meg, ha ha úgyis tudod hogy nemfogod tovább szedni, bármit is írnak???????Igen, nagy baj, ha nem szeded, de különben meg tök mindedj ha nem szeded.Így kellett volna feltenned a kérdést:

Nem szedem a magzatvédőt,érdekel valakit??

2008. júl. 22. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!