Rengeteg Mg-ot kell szednem, de hasmenést okoz?
Vajon így van értelme?
Úgy értem, hogy ha ilyen gyorsan "átmegy" rajtam akkor is kifejti a hatását?
A keményedések nem ritkultak...ebből gondolom, hogy nem, de a doki nem mond semmit :(
Sok félét kipróbáltam már, de mindegyik hasmenést okoz nálam :(
Pedig a Mg kellene.
Valakinek valamilyen tanács, ötlet?
Én még nem hallottam olyanról,hogy hasmenést okoz.De ha hasmenésed van akkor nem szívódik úgy fel,és más ásványi anyagok is kiürülnek a szervezetedből.A béres magnézium,plusz b6-ot próbáltad.Az 300 mg os-abból elég napi egy a 60 szem olyan 1800 körül van.Vagy van a dm-ben 300 szemes 1000 ft ért,abból napi kettő kell,de ahhoz nincs b6 vitamin.
olajos magvak, de főleg földimogyoró, tökmag, szotyi, lenmag, dió
teljes kiőrlésű liszt, korpa (tejbegríz helyett tejbezabkorpa szintén nagyon finom, ráadásul a bélrendszer is megköszöni)
hüvelyesek, pl szárazbab
sötétzöld leveleszöldségek, vagyis sóska, spenót, petrezselyem, snidling (a zöld színanyag része a Mg)
olajos halak, makréla, rák (a jó öreg halolaj kapszula ismét felsejlik a héttérben)
Mg dúsított ásványvíz
fokhagyma (ez az ereknek más miatt is jót tesz)
kemény víz
Szia,én tegnap pont ilyen panasszal mentem a dokimhoz,nekem Magnerot tabit írt föl.Nem váltottam még ki igy még nincs tapasztalatom.
15hkm
Sziasztok!
köszi a válaszokat!
Most Magnesium Citricit szedek.
Az 500 mg-os és ebből KELL 6 db-ot szednem!
Az napi 3000MG!!!!!!!!!!!
Bele is van írva a vevőtájékoztatóba, hogy nagy mennyiségben hasmenést okozhat.
:(
Nekem napi 1-2 az kevés :(
Köszönöm a hozzászólásokat!
Kedves Utolsó válaszoló!
Igen, a Spiropent légszőszervekre adott gyógyszer ÁLTALÁBAN, de mivel simaizom görcsoldó így a méh összehúzódásait is csökkenti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!