Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt a babámnak ha nem bírok enni?

Árt a babámnak ha nem bírok enni?

Figyelt kérdés
10 hetes kismama vagyok, de annyira kínoznak a rosszullétek, hogy napi 2 max 3* tudok pár falatot enni, általában reggel és 1-2 körül eszek valami meleget. Utána igen ritka hogy tudok még enni valamit. De nem árt ez a babának?
2014. febr. 14. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez csak neked árthat.

A magzat egy parazita, elszívja azt a tápanyagot, ami neki kell.

A vitamint is a magad egészsége érdekében kell szedni, ne aggódj emiatt.

2014. febr. 14. 20:18
 2/5 Rica86 válasza:
Nekem sem volt a masodik terhessegemnel tul jo etvagyam.a babanak semmi baja nem lett.normal sullyal szuletet.annyi viszont jo volt az egeszben,hogy nem hiztam el(elso terhessegnel volt+20kilo rajtam).most semmi.:)
2014. febr. 14. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugi,a szimbiótàd belőled el fogja venni a tàpanyagot.Most még nem kell neki sok,mert nagyon pici.Majd megjön az étvágyad.Én az elején fogytam,pàr falattól teltségérzetem lett,és sokat aludtam.
2014. febr. 14. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
nem! majd megjön az étvágyad és akkor mindent bepótolsz :)
2014. febr. 14. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem, a baba elveszi, ami kell neki :)

14. hétig folyamatosan rosszul voltam, alig bírtam enni, az is 90%-ban őszibarack volt, úgyhogy én fogytam egy csomót, így 3 kg-mal voltam több szüléskor, mint amikor teherbe estem, vagyis inkább 8 kg-mal kevesebb, mivel a lányom annak ellenére, hogy én egész terhességem alatt alig bírtam enni (később a nagy pocakom nyomta a gyomromat és azért nem bírtam enni), a lányom köszönte szépen jól volt, és 4200 g-mal és 58 cm-rel látta meg a napvilágot :)

Úgyhogy ne aggódj, ő szépen gyarapodik odabenn :)

Jah, még egy vírusos hányós vírusos napom is volt 25 hét környékén, az sem viselte meg a picikémet :)

2014. febr. 14. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!