Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatós anyukák, szerintetek...

Szoptatós anyukák, szerintetek bevehetek egy altatót vagy nyugtatót, nem fog ártani anyatejes babámnak? Éjszaka nem hagy aludni, most napközben aludhatnék de nem bírok elaludni, már nem bírom.

Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem semmi esetre se vegyél be egyiket sem ha szoptatsz. Menj el gyógyszertárba és kérj valami jó kis homeós szert, vagy nyugtatót vagy altatót, de gyógyszert NE!
2009. dec. 31. 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sedatif Pc homeopátiás, azzal nem ártasz.
2009. dec. 31. 14:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem ezt: nagy a nymás rajtad, hogy "MOST" kell aludni, mert később nem fogsz tudni, és ekkor meg azért nem bírsz. (Nálam már két gyerek van, ha valaki szabaddá tesz nekem egy kis időt, vagy véletlenül egyszerre alszanak délután...)

Nekem az segített néha, hogy lefeküdtem, olvastam egy kis újságot (semmi komolyat), aztán behunytam a szemem, ,és arra gondoltam, hogy "nem kell aludnom", csak pihenek csukott szemmel, ellazítom az izmaimat, és így is frissebb leszek utána. Ilyenkor általában sikerült elaludni, de volt hogy nem.

(Ja és jelzem, ez az állapot, bár borzasztó, mégis azt jelenti, hogy még vannak tartalékaid, mert ha azok is kifogynak, akkor az első vízszintbe helyezkedésnél már alszol is...)

Egy rossz alvó 2 gyerekes (két év 3 hó és 4 hó) anyuka

2009. dec. 31. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

100% ban egyetértek az utolsóval!!!!! Teljesen igaza van, én is így voltam a fiammal és én sose tudtam megcsinálni amit mindig tanácsoltak, hogy hát aludjak akkor mikor a baba is, hát ez nekem nem ment...

Rohadtul fáradt voltam, alig éltem de napközben nem ment az alvás. Mikor már nagyon kikészültem akkor sikerült 2 órát aludjak napközben, egy pillanat alatt elaludtam oyankor :(

Szóval ha nem tudsz aludni akkor még nem vagy elég fáradt tudom ez hihetetlennek hangzik de igy van :(

Én se vettem be semmit, nem is mertem volna :(

2009. dec. 31. 14:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
a 14.32 es vagyok újra :) és most nézem h ráadásul pont ugyanenyni idősek az én gyerekeim is, mint az előző hozzászólónak :)
2009. dec. 31. 14:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a HOVA homeopátiás szert javaslom, gyógyszertárban lehet kapni. Én is ezt veszem be alkalomadtán ha szükséges aludnom. Gyógynövényes. Én is szoptatok 5 és fél hós a babám.
2009. dec. 31. 14:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

na most engem jól lepontoznak, de én tegnap a következőt tettem erre a problémára. Vettem egy üveg minőségi!!! vörösbort, és 40 ml-t megittam belőle. Éppen egy Avent VIA pohár volt előttem, így dühből abba töltöttem bele este fél 11-kor, amikor már rég aludnom kellett volna és csak nem jött álom a szememre. Megittam, 5 perc múlva aludtam. Reggel szoptatom a babám, így addigra az alkohol kiment a szerevezetemből, de ha nem, hát azt gondolom ilyen pici mennyiségtől nem származhat a picinek az ég világon semmi baja. Én javaslom próbáld ki, pont azt az "aludnom kell most azonnal" görcsöt kapcsolja ki, ami miatt nem tudsz álmoba merülni.

2009. dec. 31. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Nagyon átérzem a problémádat! Nálam az a gond, hogy 4 hetes babám 3 óránként eszik, jó fél órát, van hogy 1 órát is elcuppog a cicimen, aztán jön a büfi ami kínszenvedés, van hogy 1- másfél órát is járkálok vele de csak nem jön össze, lefekszem, betakarózom és a maradék fél-1 órában azon gondolkodom, hogy talán rosszabb ha alszom pár percet mint ha el se aludnék, mert így pörgök, de ha bealszom...nálunk még nappal is ez van, nem fogadja el a cumisüveget, csak cici kell neki... elég sokszor azt veszem észre, hogy lefekszem és mint ha ki kéne pihennem magam mielőtt el tudnék aludni! Csak fekszem csukott szemmel és álmodozom, kalandozik a képzeletem, míg ez a görcs el nem múlik. Kitartás!

Nem éri meg az altatót bevenni, tudom nehéz, de ügyesek vagyunk, ki fogjuk bírni!

2009. dec. 31. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Sedatif PC.én is azt szoktam elszopogatni elalváselőtt.
2009. dec. 31. 19:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, kicsit megnyugtat,, hogy nem csak mi vagyunk így... ma is lefeküdt a család, mindenki szundizott békésen, de én alig bírtam 20 percig lecsuki a szemem, talán picit bóbiskoltam csak el. A lányom bezzeg 2 órán át aludt, gondolom, ez is bezavar neki, de ha felkeltem akkor még rosszabb mert nyűgös. Szóval azt hiszem kipróbálom a homeós bogyót és közben reménykedem, hogy egyszer kinövünk a kelésekből... BUÉK Nektek!
2009. dec. 31. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!