Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan kontrolláljam magam?...

Hogyan kontrolláljam magam? Nem szeretném ha baja lenne a babámnak!

Figyelt kérdés
folyamatosan ennem kell! vagyis ezt érzem amikor már rég jóllaktam akkor is azt érzem hogy ennem kell és érzem hogy tele vagyok,már majdnem rosszullétig. tudom hogy a picinek ez nem igazán tesz jót hogy össze vissza tele tömöm magam! lehet a cigi miatt?amióta tudom h. baba lesz azóta nem dohányzom. de ez csak mostanában kezdődött nálam! mit csináljak? 33.hkm
2014. febr. 5. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondold át reggel, hogy mit fogsz enni és oszd be, időre is. Én a terhesség elején voltam így, majd a falat kapartam egy pár hétig, de tudtam, hogy nem zabálhatok annyit, amit szeretnék. Reggeliztem, tízóraira (pontban 10kor) joghurt, ebéd (utána pár kocka csoki is befért), uzsonna (gyümölcs) és rendes vacsora. Szerencsére én a 33. hét környékén már alig tudtam enni.
2014. febr. 5. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom, hogy egyszerüen nem tudtam jóllakni. Kiderült azért van, mert nem ittam elegendő folyadékot. Falás előtt igyál meg 2-3dl vizet, és elmúlik az éhség utáni vágy.
2014. febr. 5. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha már tömöd magad, nassolj gyümölcsöket, illetve nyers zöldséget.
2014. febr. 5. 18:28
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

lehet keveset iszom és az a gond,

amúgy többnyire a narancs megy a legjobban úgyhogy azzal nincs gond.

2014. febr. 5. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:

szia

szerintem összefügga cigivel és azzal hogy keveset iszol. valahol olvastam hogy ugyanaz az inger éri az embert ha éhes szomjas vagy rágyujtás idő van. Csak a szervezetünk néha összekeveri. Tehát éhségnek érzed ha innod kéne vagy elvonasi tüneted van. Ezért hiznak meg akik leszoknak a cigiről. Ilyenkor igyál vizet sokAt. Sokára fog elmulni. de nem tesz jot ha sokat eszel.

ÉN sajnos nem egyből hagytam el a cigit de a mai napig ha eszembe jut ennem vagy innom kell.

34hkm

2014. febr. 5. 20:52
 6/7 A kérdező kommentje:
csak az az érdekes hogy már a 7 hét óta nem cigizek sőt már előtte se nagyon mert nem kívántam! most 33 hetes vagyok és ez az evési kényszer csak 2-3 napja kezdődött!de megpróbálok többet inni akkor!
2014. febr. 5. 21:19
 7/7 A kérdező kommentje:
kõszõnom a tanâcsokat azòta tõbbet iszom megtobb gyumolvsot eszem es sokkal jpbban erzem magam.
2014. febr. 7. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!