Szerintetek ideális a súlya a babámnak?
Figyelt kérdés
31 hetes vagyok és 1827 gramm.2014. jan. 15. 20:31
1/10 anonim válasza:
Én picinek találom, de az UH soha nem pontos.
2/10 anonim válasza:
Ne aggódj!
Az UH-on mindig saccolnak.
Nálam állította az orvos a szülésem előtt 3 nappal, hogy kis súlyú babám lesz (2795g-ot mondott) - sőt egész terhesség alatt - és egy 53 cm-es és 3350g-os babát szültem. Szóval nem volt pici. Mellesleg a babám fejkörfogata kicsi. Ö "kis fejű" (apjára ütött!) és átlag méretek alapján számol az UH.
Szerintem nyugi. Egyénként meg a babák az utolsó hónapban nagyon rohamosan híznak, ilyenkor már más dolguk nincsen... :)
3/10 anonim válasza:
Szia!
Az első tökbutaságot írt.
Teljesen jó!
Nekem 1560gramm volt a becsült.
3040grammal született!
4/10 anonim válasza:
Nekem nem is mondták, hogy mekkora a babám súlya, csak a szülés előtt pár nappal :-(. Ne aggódj, ez csak saccolás, és pár mm is számít. Nem baj, ha nem szülsz 4 kg-s babát, kint majd megnő, nyugi :-)
5/10 anonim válasza:
teljesen normális, még sok ideje van, lehet igy sme lesz kis súlyú baba. szeritnem böven elég egy 3kg-os gyereket megszülni, de a tiéd valószinüleg több lesz ha kihuzza végig.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 15. 21:11
7/10 anonim válasza:
Nekem most 2870gramm és a 34.heten jarunk...aggodok hogy nagyon nagy lesz...
8/10 anonim válasza:
szia!Nekem most 31+4 hetesen 2400 gramm.Szerintem nekem óriási fiam lesz.A tied pont jó.
9/10 anonim válasza:
29+6 hetesen 1600 grammot tippeltek a fiamnak. 39+4 napra született 3900 grammal. Nem lett éppen kicsi.
10/10 anonim válasza:
A lányom 32 hetes 1886gr volt,37. héten születettt 2860gr született.Teljesen jó a babád mérete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!