Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány darab ruhát vegyek a...

Hány darab ruhát vegyek a babámnak. Mi az ideális?

Figyelt kérdés

Màr van 10 darab rövid ujju body,5 darab hosszu,

3 rugdalozo,illetve 3 felsö alsoval együtt.

Nem tudom hàny darabot vegyek mög egy ujszülöttnek.

nem akarok keveset se,meg sokat se(hetente egyszer tudok mosni)

2008. aug. 20. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
www.kismama.hu itt megtalálod miből mennyi kell egy újszülötnek.Nekem is első baba lesz majd decemberben,de én is attól tartok,hogy vagy kevés vagy sokat veszek.De ez az oldal sokat segített.Nézd meg te is!
2008. aug. 20. 11:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha csak heti egyszer mosol, akkor minden napra legyen legalább egy ruhád. Ha meg nagyon kell, kimoshatod kézzel.

Nekem csak 4 hosszuujas, hosszulábas volt, és még 2 hosszukezes és hozzá hosszulábas, tehát 6 db. Elég volt, igéaz én többször is mosok , mint heti egy.

Túl sokat nem érdemes, mert hamar kinövi, inkább öblítsd ki kézzel néha egy egy ruháját..

2008. aug. 20. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Ne legyen túl sok, hamar kinövi. Én most júliusban szültem (hetente max. 2x tudok mosni) és mi használunk minimum 7 rugdalozót - ebben is alszik, kb. ugyanennyi rövidujjú body-t, és 1-2 hosszúgatyát. Kicsit legyen több, mint amennyi nap van, hátha lebukja, vagy átázik esetleg a pelus... ja és még valami: sapitok legyen, mert az újszülöttnek mindenképp kell!
2008. aug. 20. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!