Hány darab ruhát vegyek a babámnak. Mi az ideális?
Figyelt kérdés
Màr van 10 darab rövid ujju body,5 darab hosszu,
3 rugdalozo,illetve 3 felsö alsoval együtt.
Nem tudom hàny darabot vegyek mög egy ujszülöttnek.
nem akarok keveset se,meg sokat se(hetente egyszer tudok mosni)
2008. aug. 20. 11:05
1/3 anonim válasza:
www.kismama.hu itt megtalálod miből mennyi kell egy újszülötnek.Nekem is első baba lesz majd decemberben,de én is attól tartok,hogy vagy kevés vagy sokat veszek.De ez az oldal sokat segített.Nézd meg te is!
2/3 anonim válasza:
Ha csak heti egyszer mosol, akkor minden napra legyen legalább egy ruhád. Ha meg nagyon kell, kimoshatod kézzel.
Nekem csak 4 hosszuujas, hosszulábas volt, és még 2 hosszukezes és hozzá hosszulábas, tehát 6 db. Elég volt, igéaz én többször is mosok , mint heti egy.
Túl sokat nem érdemes, mert hamar kinövi, inkább öblítsd ki kézzel néha egy egy ruháját..
3/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Ne legyen túl sok, hamar kinövi. Én most júliusban szültem (hetente max. 2x tudok mosni) és mi használunk minimum 7 rugdalozót - ebben is alszik, kb. ugyanennyi rövidujjú body-t, és 1-2 hosszúgatyát. Kicsit legyen több, mint amennyi nap van, hátha lebukja, vagy átázik esetleg a pelus... ja és még valami: sapitok legyen, mert az újszülöttnek mindenképp kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!