6+3 hetesen lesz már szívhangja a babámnak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 16:23
2/7 anonim válasza:
Nem feltetlen. Mikor mesz dokihoz? Ha meg nem jelentkeztel be, akkor en varnek a 7. hetig.
Nekem legalabbis nem volt. Persze lehet neked lesz. Itt ugyis olyan valaszokat fogsz kapni, akinek ami volt. Neked nem lehet tudni. En ezert varnek. En barnazas miatt mentem hamarabb. Vartam volna a 8. hetig.
3/7 anonim válasza:
Szia. Nekem nem volt, Végig aggódtam 2 hetet. Következő terhességnél majd csak 8. héten megyek, hogy ne aggodjak annyit :)
4/7 anonim válasza:
Nekem 7+3hetesen nem volt. Sőt a petezsákom is üres volt.
Viszont 8+5hetesen már volt. :)
Ha mégsem, ne izgulj. Ott lesz. :)
5/7 anonim válasza:
Nekem volt, számításaim szerint 6+2 hetesen :) Tök érdekes, amiket leírtatok, mert kezdtem egy kicsit izgulni. Az első gyermekemnél kb másfélszer nagyobb petezsák volt már ekkor és a kis bogyócska is jobban látszott az UH-n... de ezek szerint nagy eltérések lehetnek itt a korai szakaszban... Okosabb lettem :)
7/7 anonim válasza:
Nekem is 6 hetesen már volt, mensi szerint 5+5 hetes voltam, de előbb fogant picit. Nagyon boldog voltam. Nekem nem is mondott petezsák méretet csak CRl-t!Sok sikert!Mikor mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!