Lehet baja a babámnak attól ha nem bírok enni?
Elkaptam az influenzát, magas lázzal és minden velejárójával és már harmadik napja képtelen vagyok enni. Egyáltalán egy falat se megy le a torkomon. Elevitet meg a C vitamint beszedem és annyi is. (Meg napi 2-3 Rubophent.)
Baj lehet ebből?
A Rubophent orvos írta??És tudott a terhességről??
Vagy csak magadtól szeded,anélkül,hogy olvasnál???
Igen kéne enned,és főleg inni.
Nem lesz semmi gond, a baba elveszi, ami kell neki..szóval csak a te szervezeted szendvedhet hiányt, De ez úgy is pár nap, megjön majd az étvágyad.
Én a 14. hétig pl szinte semmit nem bírtam megenni, őszibarackon éltem gyakorlatilag hetekig, úgyhogy szedtem szorgalmasan az Elevitet, és mondhatom, hogy a lánykám nem szenvedett hiányt semmiben, mert makk egészségesen több mint 4 kg-mal született! :)
Jah, aztán pedig a 30 hét körül volt 3 nap hányós beteg napom, amikor aztán még a víz sem maradt meg bennem...abból sem lett semmi gond!
Orvosi javaslatra szedek Rubophent, nem kell támadni. A Panadol soha az életben nem használt semmire.
Másoknak köszönöm a választ, rengeteg teát iszom, remélem mihamarabb jobb lesz a helyzet.
Én 30 hetesen kaptam el egy hányós-fosós vírust, ami miatt az is kijött amit soha meg nem ettem, és 3 napig a folyadék is alig maradt meg bennem. Szerencsére nem lett semmi baja a babámnak, szépen gyarapodott tovább, igaz én ledobtam 2-3 kilót, de az utána hamar vissza is jött.
Szóval ne izgulj! ( 35+3 hkm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!