semmit ne egyél-igyál meg amihez egér érhetett.Szerintem menj addig betegszabira.Nagyon veszélyes belélegezni megenni azt ami egér pisivel-kakival érintkezett.Még nem terheseknek is!
2012. okt. 15. 10:38
2/5 anonim válasza:
Gyakori kézmosás és minden egyéb fertőtlenítése mellett nem hiszem, hogy nagyobb gond lehetne a dologból. Nyugi.
2012. okt. 15. 10:39
3/5 anonim válasza:
hát az egerek rengeteg bacit hordoznak...
azonkívül folyamatosan pisilnek, szóval, ha fölmennek az asztalodra, te hozzányúlsz, akkor már rajtad is rajtad vannak a kórokozók sajnos.
én is azt ajánlanám neked, hogy amíg nem irtják ki őket, addig menj el beteg szabira, vagy valami. jobb félni, mint... alapon :)
2012. okt. 15. 11:47
4/5 anonim válasza:
Az egerek sokféle betegséget hordoznak. Én szarvasmarha telepen dolgoztam, amikor terhes lettem, 11. hétig dolgoztam, amikor megtudtam, csak irodában. Figyelni kell a zoonózisokra, szerintem is menj el táppénzre.
2012. okt. 15. 12:28
5/5 anonim válasza:
Szerezz be elektromos egérriasztót! Ugyanúgy működik, mint a konnektorba dugható szúnyogriasztó, csak nem vegyszert párologtat, hanem olyan magas hangfrekvencián ciripel, hogy az egér nem bírja elviselni, és elmenekül előle. (A babára pedig nem káros.) Használhatsz fertőtlenítős törlőkendőt is munka közben, az asztalod és a kezed tisztántartására (pl. Neomagnol gél). És sürgesd meg a főnöködet, hogy egértelenítsen, mert ez így tényleg nem egészséges!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!