Lehet valami mbaja a babámnak?
ma 20:11
Hogy te milyen bunkó vagy komolyan!! Mit ijesztgeted szegényt??
Kedves kérdező, mivel mozog a babád, biztos hogy nincs baja, csak el van lustulva egy kicsit. Szerintem amúgy is a sok mozgástól rá sem érsz annyira figyelni mint eddig. Pihenj egy kicsit utána meglátod! :)
Lehet, hogy bunkó vagyok! Akkor a kedves kérdező legyen nyugodt, s várja meg, amíg esetleg baj történik!
Ti még nem hallottátok, hogy ha a baba kevesebbet mozog az bajt (pl. nem jó az áramlás a köldökzsinórban, rátekeredett a köldökzsinór stb) jelenthet. Ha elmegy megnézik miért mozog kevesebbet!!!
S nem jár úgy mint én, vagy a kedves ismerősöm, hogy 36, ill. 39 hetesen meghal a babánk.
Szerda nagyon messze van!!!
Az ismerősöm már bent volt a kórházban, s még volt szívhang, de mire megcsászározták már meghalt a baba!
Ne várj!!!
2es válaszoló tényleg bunkó!!
Semmi baja nincs a babádnak, főleg ha este mozog meg csuklik is. Csak már kevesebb a helye és azért mozog kevesebbet.
36 hkm
Bunkózhattok engem nyugodtan. Nem a Ti babátok halt meg 36 hetesen egészségesen, mivel a köldökzsinór elszorult!
Én segíteni akartam, hogy nézesse meg magát!
De ezek szerint otthon kell ülni és várni, ha baj van, ha nincs!
Én biztos mennék 100-szor feleslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!