Ártok azzal a babámnak ha szomorkodok, sírok? Ő is érzi?
úgy értette hogy nagyon érzi, pontosabban: de mennyire ám..
próbálj nyugodt lenni, élvezni a babavárást
szedj magne b 6-ot.
36 hetes kismama.
te mennyi idős vagy?
Az első válaszoló úgy érti,hogy nagyon érzi a babád!!Ő azt is jobban megérzi,ha ideges vagy..lehet,hogy te sokszor nem érzed,hogy épp ideges vagy,de ő igen.Ezt kb úgy kell elképzelni,mint a kutya szaglását..az ember szaglásától a kutya kb 10x érzékenyebb a szagokra.A baba is ugyan így működik. :)
9 hkm
Így már értem köszönöm a válaszokat megpróbálok nyugodt lenni csak nem mindig sikerül ha felidegesítenek!
12+4 hkm :)
Én az utolsó 5 hónapot végig bőgtem és idegeskedtem - és persze volt nagy lelkiismeret furdalásom amikor épp nem voltam nagyon magam alatt hogy rosszat teszek a babámnak. Szerencsére teljesen egészséges a fiam. Nagyon kiegyensúlyozott, okos és szép gyerek. Kicsit sokat rosszalkodik mostanában, de az nem hiszem hogy emiatt lenne :)
Szóval nem mondom hogy nyugodtan szomorkodjatok és idegeskedjetek terhesség alatt, mert az sosem jó, de akkor legalább azon ne izguljatok hogy ezzel mennyit ártotok a babának, mert csak hatványozzátok a negatív érzéseket.
Mindenkinek boldog babavárást.
Ajánlom mindenki figyelmébe: Hidas-Raffai-Vollner: Lelki köldökzsinór című könyvét. Megdöbbentő! És hát a kineziológusok erről még többet tudnának mesélni, hogy a magzati élet és a születés milyen hatással van az emberek kapcsolataira, betegségire a későbbiekben....
3 hónapos Manó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!