Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ártok azzal a babámnak ha...

Xtina22 kérdése:

Ártok azzal a babámnak ha szomorkodok, sírok? Ő is érzi?

Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Igen, és mennyire!
2012. okt. 7. 18:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Mit mennyire?
2012. okt. 7. 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

úgy értette hogy nagyon érzi, pontosabban: de mennyire ám..

próbálj nyugodt lenni, élvezni a babavárást

szedj magne b 6-ot.

36 hetes kismama.

te mennyi idős vagy?

2012. okt. 7. 18:53
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Az első válaszoló úgy érti,hogy nagyon érzi a babád!!Ő azt is jobban megérzi,ha ideges vagy..lehet,hogy te sokszor nem érzed,hogy épp ideges vagy,de ő igen.Ezt kb úgy kell elképzelni,mint a kutya szaglását..az ember szaglásától a kutya kb 10x érzékenyebb a szagokra.A baba is ugyan így működik. :)

9 hkm

2012. okt. 7. 18:54
 5/10 A kérdező kommentje:

Így már értem köszönöm a válaszokat megpróbálok nyugodt lenni csak nem mindig sikerül ha felidegesítenek!

12+4 hkm :)

2012. okt. 7. 19:04
 6/10 gabszem ***** válasza:
Én nagyon féltem, hogy baja lesz a babának, mert többször is voltam nagyon is magam alatt terhesség alatt. 4 hónapos voltam mikor meghalt a nagymamám, és 7 hónapos, mikor el kellett altatni a kedvenc kutyusomat :( szerencsére a babának nem lett semmi baja.
2012. okt. 7. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
6-os válaszoló. Köszönöm, hogy ezt írtad. Mert sajnos én is 17 hetesen nagyon sokat idegeskedek, és szomorkodom. Ezt tetézi még a bűntudat, hogy nem lenne szabad ezt tennem, ami igaz is, csak még tetézi a bajt, és még nehezebben kecmergek ki a problémából.
2012. okt. 7. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Én az utolsó 5 hónapot végig bőgtem és idegeskedtem - és persze volt nagy lelkiismeret furdalásom amikor épp nem voltam nagyon magam alatt hogy rosszat teszek a babámnak. Szerencsére teljesen egészséges a fiam. Nagyon kiegyensúlyozott, okos és szép gyerek. Kicsit sokat rosszalkodik mostanában, de az nem hiszem hogy emiatt lenne :)

Szóval nem mondom hogy nyugodtan szomorkodjatok és idegeskedjetek terhesség alatt, mert az sosem jó, de akkor legalább azon ne izguljatok hogy ezzel mennyit ártotok a babának, mert csak hatványozzátok a negatív érzéseket.

Mindenkinek boldog babavárást.

2012. okt. 7. 21:34
 9/10 anonim ***** válasza:
minek után az embrio "parazita" minden érze még a te fejfájásodat is ha nem kezeled
2012. okt. 8. 08:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Ajánlom mindenki figyelmébe: Hidas-Raffai-Vollner: Lelki köldökzsinór című könyvét. Megdöbbentő! És hát a kineziológusok erről még többet tudnának mesélni, hogy a magzati élet és a születés milyen hatással van az emberek kapcsolataira, betegségire a későbbiekben....

3 hónapos Manó anyukája

2012. okt. 8. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!