Lehet valami baja a babámnak attól, hogy az alergiám miatt ordugulásra a Rhinospray plust használom? (Bővebben)
Most derült ki, hogy babát várok, és közben használtam az orsprayt! A tájékoztatóra az van írva, hogy:
"Terhesség és szoptatás
A készítmény hosszú múltra visszatekintő klinikai alkalmazása során nem észlelték, hogy a terhesség ideje alatt használata káros következményekkel járna. Nem bizonyított, hogy biztonságosan adható-e a szoptatás időszakában.
A terhesség első három hónapjában nem alkalmazható. A terhesség későbbi szakában és szoptatás ideje alatt kizárólag orvosi javaslatra alkalmazható."
Aki ért hozzá kérem írjon! Aggodok!
Én szinte az egész terhesség ideje alatt orrsprayt használtam,mivel folyamatosan be volt dugulva az orrom.
Szerintem kérdezd meg az orvosodat.
Én megkérdeztem,hogy használhatom-e,mert egyáltalán nem kaptam levegőt az orromon. Megengedte és teljesen egészségesen születtek meg az ikreim.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Remélem nálam is minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!