Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire jött be nektek a...

Mennyire jött be nektek a megérzés, hogy fiú vagy lány? :-)

Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 16:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. febr. 10. 17:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Én mindkétszer tudtam, hogy lányom lesz, mert megálmodtam :). Be is jött :))).
2014. febr. 10. 17:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Kisfiút éreztem, kislány lett. :) Tehát nem jött be.
2014. febr. 10. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia, én világ életemben azt gondoltam, hogy nekem csak fiam lehet. Amikor teherbe estem, akkor pedig az első perctől kezdve éreztem, hogy kislány, pedig egyszer még azt is álmodtam, hogy kisfiú, de akkor is tudtam, hogy csak lány lehet. A férjem is első perctől kislányra tippelt, és hát kislány is lesz. Több uh is bizonyította. :-D

Nálatok bejött a megérzés?

35 hkm

2014. febr. 10. 20:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, ahogy az utolsó válaszoló: mindig is úgy gondoltam, csak fiam lehet. Amikor teherbe estem, ez még csak jobban felerősödött. Nem is tudom, hogy írjam le.. 20. heti ultrahangon a doki célozgatott arra, hogy lányka lakik odabenn, és annyira nem tudtam azonosulni azzal, hogy nekem lányom legyen, hogy egyszerűen elképzelhetetlennek tartottam. Nem lett volna semmi gondom azzal, ha kislányom születik, ugyanúgy szerettem volna, csak nem tudtam azonosulni a képekkel, amiket magam elé képzeltem, születése után, és továbbra is végig azt éreztem, fiam lesz. Következő ultrahangon ki is derült, hogy igazam lett.:)
2014. febr. 10. 23:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi a párommal egyelőre fiút érzünk, de a környezetem lányra tippel. Másfél hét és kiderül :)
2014. febr. 11. 12:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem jött be :)

A terhességem elején hegyes volt a hasam és csak a sósat kívántam, és folyamatosan narancslevet ittam. Egyszerűen az édes egyáltalán nem kellett, sőt még el is toltam magamtól a sok süteményt is.

A 19. héten mondta a doki, hogy kislány :D Mondjuk csak a folyamatos nagyon erős rosszullétek utaltak rá.

20 hkm

2014. febr. 11. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!