Igaz hogy a lányok általában megérzik ha megtetszenek egy fiúnak?
Figyelt kérdés
Akkoris ha ő például nem mutatja ki annyira, csak mondjuk egy mosollyal vagy pár kedves szóval, ami nem túl feltűnő, hisz a barátok is így viselkednek. És nekem például bejön egy 3 évvel idősebb fiú, aki nagyon rendes velem, de lehet hogy csak barátként tekint rám, és nem is ismerjük egymást annyira, ezért én lépni se mernék, amíg biztosabb nem leszek a dologban...2013. aug. 4. 22:10
1/7 anonim válasza:
Nem!
Különben nem lenne ennyi ilyen és ehhez hasonló kérdés az oldalon, hogy
"Egy fiú elhívott randizni, azt mondta gyönyörű vagyok és szeretne jobban megismerni, akkor most tetszem neki?"
2/7 A kérdező kommentje:
Jó de lehet hogy ez csak önbizalom kérdése, nem? Pl ha valakinek égigérő önbizalma van, az bátrabban belevág és kezdeményez. S akinek nincs az alulmarad?
2013. aug. 4. 22:17
3/7 anonim válasza:
Most nem a 12-13 éves lányokról van szó...Az eszes lányoknak feltűnik...ritka az olyan ;D
4/7 A kérdező kommentje:
Hát én speciel 15 vagyok :D És nem a szerelemről beszélek, hanem a kedvelésről meg ilyenek... Ebben a korban szerintem természetes :D
2013. aug. 4. 22:31
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy igaz.:D Bár nem minden esetben..de legtöbbször igen.
Szerintem nyugodtan kezdeményezz, hiszen bajod nem lehet belőle.:)
6/7 randomgirlLOL válasza:
Szerintem igen, velem volt, hogy megéreztem, és "igazam" volt. :D
7/7 anonim válasza:
Egy férfi miért ne mutatná ki ha tetszik egy nő neki?! Másik meg h úgyis látják h bámulod. Ennyi, nem kell hozzá sok ész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!