Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! 1. Ti ugyanúgy, mint mi, lányok elmondjátok a barátaitoknak, kibe vagytok szerelmesek?
2.Szoktatok áradozni az illetőről?
3.Megérzitek, ha tetszetek egy lánynak?
1. El szoktam mondani, bár inkább a lány barátoknak. A fiúknál ezt a részt inkább letudom egy "de megdugnám xy-t"-al.
2. Áradozni senkinek sem szoktam róluk, az valahogy nem az én reszortom.
3. Eddig még nem nagyon volt ilyen, csak miután én kezdeményeztem nála, szóval igazából passz. Lehet nem veszem észre, de az is megeshet, hogy nem tetszek senkinek. :D
1. Észreveszik rajtam. Nem nagyon kell taglalnom, a tényleges barátok kiröhögnek, hogy "Buksz rá, mi? Segítsünk felszedni? Töketlen vagy!"
2. Áradozni? Nem. Max annak az illetőnek mondom el, aki iránt érzem a dolgokat.
3. Kémiának vagy minek nevezik, hogy kölcsönös a vonzalom, azt észreveszem. De sajna azt nem, ha csak a lánynak tetszek. Ilyen szemellenzős vagyok.
1 nem erre a célra van egy marék fogadott húgom akik nem csak azt mondják hogy "dugd meg"
2 nem áradozok sz olyan szánalmas
3 ugyan annyira érezzük mint a nők is érzik ha tetszünk nekik
25f
Úgy látszik sokan félreértelmezik itt a barát fogalmát, és keverik a haverral.
Én el szoktam mondani, és ez kölcsönös. Aki nem áll közel hozzám, azzal nem osztok meg ilyeneket. Csak azokkal osztom meg, akikben megbízok.
Áradozás alatt ha azt értjük, hogy mesélek róla, hogy mi tetszik benne, (külső, belső, stb), akkor igen, szoktam áradozni is.
Akiknek eddig tetszettem, azok rámenősebbek voltak, nem kellett megéreznem. Kezdeményezni nem szoktam, mert nem megy, ezért nincs is mit megérezni.
1. Én eddig nem mondtam el. Inkább csak azt, ha összejövök egy lánnyal.
2. Nem szoktam dicsekedni.
3. Még sose éreztem ilyet. (Már úgy értem, hogy kapcsolaton kívül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!