Mennyire jött be nektek a megérzés, hogy fiú vagy lány? :-)
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 16:19
4/17 anonim válasza:
Nagyon lányt szerettem volna, de legbelül éreztem, hogy fiú. Az is lett, úgyhogy nálam bejött.
5/17 anonim válasza:
semennyire.... Még uh-n is lányt mondtak, de fiú lett :) (3 hetes koráig csak rózsaszínben...)
6/17 A kérdező kommentje:
Fiút szerettem volna, de eszembe se jut más csak az, hogy kislány. furcsa érzés. persze még nem tudjuk a nemét.
2014. febr. 10. 16:26
7/17 anonim válasza:
Lánynak gondoltuk, fiú lett. (Az apa megérzése vált be.)
8/17 anonim válasza:
Kérdezték,hohy mit szeretnék fiút avgy lányt, mondtam,hogy fiam lesz, és úgy lett! Másodszorra lányt szerettem volt, éreztem,hogy lány lesz, úgy is volt!
9/17 anonim válasza:
Én amint megtudtam, hogy terhes vagyok megmondtam, hogy csak lányom lehet, és az is lesz :) egyszerűen el se tudtam volna képzelni, hogy nem kislány lesz...
10/17 anonim válasza:
Én egyáltalán nem éreztem semmit. Egészséges legyen, ez volt a legfontosabb. De tényleg semmi megérzés. Viccesen a férjemet kérdeztem, hogy milyen nemű babát "csinált", ő kapásból rámondta, hogy fiút, ez egyértelmű. A 12 hetes UH-on derült ki, hogy kukacos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!