Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez méhösszehúzódás?

Ez méhösszehúzódás?

Figyelt kérdés

26 hetes kismama vagyok és kb. egy hónapja a párommal való együttlét közben az aktus vége fele fájdalmat érzek a hasamban jobb oldalt. Nem görcs, inkább szúrás. Beszéltem a védőnővel és a dokival is, azt mondták konkrétan szerv nincs ott,ahol mutattam. Az orvos még annyit kérdezett,hogy kíséri-e láz, vagy hőemelkedés, de nem. A fájdalom orgazmustól függetlenül jelentkezik. Inkább félbe szoktuk hagyni. Lehet,hogy ez összehúzódás? Van/volt valakinek hasonló problémája?

Esetleg a magnézium segíthet?

2014. febr. 10. 09:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez nem összehúzódás, jellemzően a kissé érzékenyebb méhszájból sugárzik ki a fájdalom. Ártalmatlan egyébként, amennyiben vérzés nem kíséri, de kellemetlenné teheti az együttléteket.
2014. febr. 10. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!