Hogyan vigyázzak jobban, hogy ne vetéljek el?
Bízz a babádban, ez a legfontosabb, az állandó aggodalom, görcs őt is terheli.
Nagyon nehéz tudom, de most ő a legfontosabb. Bízz benne, sírni csak akkor szabad, meg félni, ha megtörténik a baj.
Kitartás, fel a fejjel. Szorítok neked!
Ha már olt egy vetélésed, akkor megértem a félelmed. Ha meg nem akkor nem értem miért gondolsz ilyenre... Nekem volt vetélésem, nem haltam bele, de padlón voltam. Egy évre rá lettem csak újra állapotos, azóta megszületett a kisfiam, épen és egészségesen.
okos barátnőm is mikor terhes lett, azt mondta, hogy ő annyira fél a vetéléstől, mert én is elvetéltem. Köpni nyelni nem tudtam... Bocs, de nagyon felbosszant ha valaki állapotos lesz és csak ezen tud görcsölni, hogy jajj mi lesz ha elvetélek. ÖRÜLJ A BABÁDNAK!!!!!!!!!
A családban már előfordult vetélés.. Egyik munkatársam is elvetélt. Ő is eléggé padlón volt. Tudom nem szabad rágörcsölni de amikor egyedül vagyok ( pl.: most is ) ilyenkor előtör rajtam ez az egész.
Munkahelyen is vannak elég szívós napjaim mikor mindenki bal lábbal megy be és ki is lehetne a hibás ha nem én. Ilyenkor rajtam zúdul minden..Elég stresszes napjaim szoktak lenni...
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!