Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt köztetek olyan kismama,...

Volt köztetek olyan kismama, aki terhesen vesztette el egy nagyon közeli rokonát, családtagját? Hohy lehet ezt feldolgozni és hogyan vigyázzak közbe a babámra?

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:
A férjem halt meg. A babának ettől nem lett semmi baja. Nem kell rá különösebben vigyázni, akkor sem, ha sírsz a hozzátartozód halála miatt.
2013. aug. 9. 10:48
 2/4 gabszem ***** válasza:
Nekem a nagymamám halt meg mikor 4 hós terhes voltam, ráadásul hajnali 3-kor száguldottam a mentő után az autóval, mert nem tudtam hogy hol a korház ahova viszik. sajnos két nap múlva meghalt, én anyukám miatt aggódtam nagyon. Aztán el kellett altatni a kedvenc kutyusomat (nálunk ő családtag volt), kb. 8 hós terhes voltam már ekkor. Az egész család hetekig sírt. Szerencsére nem lett baja a babának, 1 nappal a kiirás után született meg természetes úton 4080 grammal. Most már 18 hós nagylány.
2013. aug. 9. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a nagymamàm halt meg amikor a 36 hétben voltam! A görcsös siràs miatt le lettem " nyugtatva" . De nekem megèrezte a babóm, 2 napig folyamatosan rugdosott!:):):)
2013. aug. 9. 11:11
 4/4 Reni0501 válasza:
Nekem apukám halt meg 11 hetes voltam.Nem lett a kisbabámnak semmi baja,magnéziumot kellett szednem már akkor is, mert enyhe nyugtató hatású!
2013. aug. 9. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!