Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama rajtam...

Van itt olyan kismama rajtam kívűl aki már betöltötte a 40 hetet de egyben van még?

Figyelt kérdés
Köszi :)
2013. aug. 7. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
7hónapja szültem de köszi egyben vagyok;-) Amúgy 42.hét elején inditással szültem.
2013. aug. 7. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia 12 napja még én is így voltam. Türelem már csak pár nap maximum, tudom könnyű ezt ilyenkor mondani.! :) Nálam 40+5 napnál indították meg császár lett a vége. Megérte ennyit várni rá. Én is nehezen viseltem a meleget és már sehogy sem volt jó! Könnyű szülést kívánok, és sok boldogságot a babához! :)
2013. aug. 7. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
egyben vagyok, de szülés után sem tervezem, hogy szétesem! :)
2013. aug. 7. 14:25
 4/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok türelmetlen az az érdekes egyáltalán....pedig 40+5 napnál tartok....
2013. aug. 7. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én 40+4 vagyok... na én már nagyon türelmetlen vagyok. 2 naponta kórház, meleg van, vagyis inkább forróság. Nem tudok aludni, de lassan már mozogni sem. Nem a legjobb a közérzetem. De azért előbb utóbb csak kibújik a kisasszony. Te hogy vagy kedves kérdező? Tudsz már valamit, hogy be kell-e majd feküdnöd, vagy indítanak?
2013. aug. 7. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:
40+2 vagyok....en mar orulnek neki ha kibujna. Turelmes vagyok, de most ez a varakozas a bizonytalanba nem tetszik. Raadasul itt csak a 12. napon inditanak, szoval ha nem jon magatol meg tobb, mint egy het.
2013. aug. 7. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!