Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki nagyon sovány...

Ha valaki nagyon sovány kismama, normális, hogy folyton falásrohamok törnek rá, és csupa kalóriadús ételt kíván? (pl. csoki, chips)

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
sok kismamának van igy oylannak is aki nem nagyon vékony. Azért próbálj meg egészséegsen étkezni ne menjen a friss zöldség gyümölcs kárára de egy kis nasi belefér.
2013. aug. 7. 11:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Az is furcsa, hogy evés után kb. egy órával elkezd fájni a hasam az éhségtől..
2013. aug. 7. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem voltam sovány kismama, de pl. minden nap meg kellett ennem egy szelet húst, mert különben nem bírtam jönni-menni (előtte hetente egyszer-kétszer ettem max.). Úgy látszik, azt hiányolta a szervezetem. Egyél, ami jólesik, csak mértékkel! Boldog babavárást!
2013. aug. 7. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Sovány kismama voltam és bizony sokszor jött rám falásroham. Mondjuk nem feltétlen csoki és chips után vágyakoztam, de előfordult. Mondjuk én alapból nem eszem csokit, meg édességet, nem szeretem őket, de volt, hogy két táblával megettem egyszerre. Nálam ez sok, mert egy évben nem eszek ennyi csokit. Szóval előfordul, de nem hiszem, hogy alkat kérdése.
2013. aug. 7. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten sovány kismama,de 168cm 53kgval kezdtem a terhességet.Az első 3 hónapban csak az egészségtelen,zsírban,szénhidrátban gazdag ételeket kívántam.Semmi friss zöldség.Csak a gyümölcsöt bírtam megenni egészséges ételként.Szerencsere a 12.hét után elmúlt.De volt,hogy este 10kor benyomtam 2csomag Nagy Mcis sültrumlit :)
2013. aug. 7. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!