17 hetes kismama vagyok és még nem érzem h mozogna a baba. Ez normális?
Nyugi! Normális! Én a 20-ik héten éreztem először konkrétan.
Lehet hogy pont úgy fekszik a pociba hogy nem nagyon ér konkrétabban hozzá semmihez annyira hogy megérezd.
Ne idegeskedj!
Boldog babavárást! :)
2 hét múlva kell mennünk orvoshoz már régen voltunk (12 héten)és izgulok h minden rendben van e mert annyi rossz dolgot lehet olvasni!
első babánk lesz:)
Tilos bármilyen terhességgel kapcsolatos oldalt olvasni babásan ;) :) Amúgy azt mondják, hogy általában a 18-20. hétben kezdi először érezni a kismama a baba mozgását. Ez kifejezetten igaz, ha első terhességről van szó, többedik terhesség esetén már sokkal jobban tudja azonosítani a nő ezeket az érzéseket és talán már sokkal előbb is tudatosul benne, hogy a babája mozog.
Én is 17 hetes lennék :( Ilyenkor mindig eszembe jut a babánk, aki 8 hetesen hagyott el minket! Fantasztikus dolog lehet itt tartani már a terhességben! Gratulálok! :)
Boldog babavárást!!!! :)
sajnálom a babádat:(
nekem is elment az első 7 hetesen:(
ezért is félek h minden rendben legyen..
eddig minden eredmény jó hétfőn lesz meg az AFP erdménye is
Normális dolog,nyugi. :)
Általában 18-20. héten érzik először. Igaza van az előttem szólónak,első babánál nehezebb beazonosítani a baba mocorgását. :)
De olyan is van,hogy lusta a baba. :)
Emlékszem,nekem régen édesanyám mindig mondogatta,hogy milyen lusta voltam. Mindig stresszelt mert nem mozogtam,és 8 hónaposan is lépcsőztették a dokik h hátha megmozdulok. ^^"
Szóval nyugodj meg,minden rendben lesz. :)
Boldog babavárást.
Sok egészséget és boldogságot kívánok nektek. :))
én is türelmetlen vagyok de sajnos nem mindenki engedheti meg magának ezt a készüléket.
addig marad a dvd felvétel amit kaptunk amikor voltunk dokinál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!