Fertőzésem vagy cisztám van? Esetleg babát várok? Mire vigyázzak, h ne vetéljek el?
Menszesz után 31.napon vagyok(átlagban 34napra jön meg)Erős alhasi fájdalmaim vannak,fejfájással,sárga folyással!A teszt pozitív lett! Ciszta vagy baba?
Ha baba,az abortusznál a barátom apja is elég vagy az anyukám kell?
+menszesz után 7.napon lyukakadt ki a gumi:S
Mire figyeljek,h ne vetéljek el,ha mégis megtartom?
Szia!
Szerintem bizti,hogy terhes vagy,mert nem hallottam olyanról,hogy a cisztánál + lesz a teszt!
Az abortusznál a családvédő szolgálatnál kell érdeklődni,hogy kit fogadnak el.Ha bementek csak érdeklődni,ezt is lehet,akkor meg tudod kérdezni!
Biztosan nem fertőzés vagy ciszta. Hanem baba.
Valamelyik szülőd hozzájárulása kell az abortuszhoz. A párod szülei nem jók.
A baba érdekében: kerülni kell az alkoholt, cigit, drogot, 4kg-nál többet nem emelhetsz, a vad szex ideje sem ez az időszak, és zuhanyozni érdemes, mert a forró fürdő vetélést okozhat az alhasban okozott vérbőség miatt!
A gyógyszereket is mellőzd, ha mégis van valami, láz vagy egyéb, akkor kérd orvos vagy patikus tanácsát!
Jó vigyázni a kajákkal is, - (félig)nyers kaját és nyers tojást ne egyél!
Jó döntést!
U.i.: A fejfájás, az alhasi fájdalom, és a sárga folyás is a hormonváltozás jele, mind normális! Amiatt nem kell aggódni!
A szolit kerüld, és a közvetlen napozásra meg az áll, hogy mértékletesség! Szóval, max kb 30 perc, semmiképp sem órákat!
A túra jöhet, de ne hasizomból menj, hanem combból és popsiból. :) És ne veszélyes helyeken (pl. sziklák), mert az esés is okozhat vetélést, később pedig lepényleválást, stb.! És ne végkimerülésig túrázz, szóval ne 10-20 km-eket! De a séta az egész terhesség alatt nagyon jó! Napi fél óra végig javasolt!
Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!