Hogyan oldjátok meg a szőrtelenítést pocakkal?
Kizárólag kozmetikusnál?
Figyelt kérdés
Első babát várom és még nincs pocakom. Nem tudom, hogy mekkora lesz és hogy mennyire lehet mellette az ilyen jellegű dolgokat elvégezni. Ti ugyanúgy tudtok mindent, mint előtte? Nyilván a pocak alatti részre gondolok elsősorban. (Intim és lábak.) A másik dolog ami érdekel, hogy zajlik ez a szülés előtt közvetlenül. Amikor érzed a fájásokat, vagy elfolyik a víz, akkor még van idő rendbe tenni magad? Vagy mondjuk a 40. héten elmégy gyantáztatni és szülsz, amikor szülsz? Gondolom a szülés előtt amúgy is leborotválnak a kórházban, de azért szeretnék nem úgy odamenni. Tudom, hogy a kérdés bugyuta és intim, de nem tudom elképzelni, hogy zajlik.
Pont aktuális nekem a kérdésed! Tegnap szenvedtem végig 1-2 órát az egész láb gyantázásával.Eddig elértem,30-31 hetesen gyantáztam utoljára,tegnap (34 hetesen) már alig tudtam a combomat leszedni,lábszár még ok. Én is elég szőri vagyok,ezért sajna combot is kell gyantáznom.Rémálom volt,legközelebb 3 hét mulva elmegyek a kozmetikushoz,mert már sehogy sem érem el a combom hátulját. Eddig a fazont is le tudtam,most én is tükörrel próbálkoztam,bidére ráültem,kitámasztottam a tükröt,de alig láttam mit csinálok,mert tükörből nem látszik a szőr ott. Nem is lett tökéletes,de én ezzel nem megyek kozmetikushoz inkább.Azt majd mostantól sűrűbben szedem,hátha mire szülni megyek,pont le lesz borotválva :)
2014. jan. 27. 14:31
12/14 anonim válasza:
Nem tudom, ki hogy volt vele, de én azt vettem észre, hogy sokkal lassabban nő a szőröm, mióta babát várok.
A lábamat még megoldom valahogy, felteszem a kád szélére és úgy borotválom, de a fazon.... emlékezetből, tapogatózva.... :) egyszer jól el is vágtam magam....
én gyantáztatni nem akartam, nem szeretem a fájdalmat, így terhesen meg pláne nem lett volna kellemes.
2014. jan. 27. 15:49
13/14 anonim válasza:
Én is csak gondolomra szőrtelenitettem, de mivel a párommal együtt zuhanyoztunk mindig, igy ő segitett mikor már nem értem el mindenhova. A szülés előtt 1-2héttel már én 2naponta szőrtelenitettem, a kiirt dátum másnapján szültem igy tudtam, hogy aznap majd be kell feküdnöm, előző nap leszőrtelenittünk de szerencsére megindult a szülés és nem kellett csak úgy befeküdnöm, hogy majd valamikor megindul. Ha elfolyt a magzatviz, már ne ezzel foglalkozz. Ha nem 1hónapos szőr van, biztos nem fognak borotválni a kórházban.
2014. jan. 27. 18:23
14/14 A kérdező kommentje:
A combom hátuljával én is szenvedek.
Valamelyikőtök írta, hogy úgy vette észre, hogy lassabban nő a szőre. Nem lehet, hogy azért, mert lányod lesz és női hormonok túlsúlyban vannak? Csak azért, mert állítólag aki fiút vár, annak megerősödik a szőre. Lehet, hogy semmi alapja, csak mendemonda ez is. Minden esetre örülök, hogy ennyien segítettetek. Nagyjából körvonalazódott, hogy oldom majd meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!