Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki április közepére vannak...

Aki április közepére vannak kiírva? Van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Hányadik baba, milyen nemű? Név? hogy érzitek magatokat?
2014. jan. 23. 15:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6 os vagyok! nekem a napokban már szerencsére elég aktív a picur azt szeretem ha aktívkodik voltak olyan napok amikor nagyon lustika volt a drágám. én a szüléstől ugy annyira nem tartok mivel nem tudom mire számítsak, de egy biztos természetesen szeretnék szülni, de ez nem rajtam fog múlni persze, de én nem szeretnék császárt se epidurálist. Inkább amitől tartok hogy nehogy gond legyen a szüléskor! De próbálok arra gondolni hogy nem lesz semmi gond és hamarosan a kezemben tarthatom a kislányomat :)
2014. jan. 24. 10:30
 12/14 A kérdező kommentje:

Szép beszámolók! :)

Nekem a lányom egyébként májusban lesz 2 éves! Ő adná a cumit a tesónak a hasamon keresztül :)

Vele könnyű szülésem volt,ahhoz képest hogy közel 4kilós volt, és első baba, 4óra alatt lett meg!

természetes úton szültem, és most is úgy szeretnék. én ami miatt tartok, a gátseb gyógyulás. Meg abban bízok hogy megint rövid vajúdás lesz! Akinek már van gyereke, mennyi idő alatt lett meg?

Aki még nem szült, szokott olvasni a szülésről?

2014. jan. 24. 23:57
 13/14 anonim ***** válasza:
6 os vagyok én videókat néztem szülésről meg hát nővéreméktől és anyukámtól is kapok információkat!
2014. jan. 25. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok, az én kisfiam is májusban lesz 2 éves..:) Ő csak mondogatja lakó..:D (pocaklakó) és mutogat a hasamra..:)

Nekem is 4 óra alatt lett meg, du. 3kor kezdődött a vajúdás, 7 óra 8 perckor pedig már a kezemben tartottam..:)

Én is természetes úton szültem, EDA nélkül, szerencsére a gátsebbel sem volt gondom..

A kislányom pedig egész nap mozog a pocakomban, sokkal többet, mint anno a fiam, pedig aztán ő sem volt semmi! :)

2014. jan. 26. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!