Aki április közepére vannak kiírva? Van kedvetek beszélgetni?
Szép beszámolók! :)
Nekem a lányom egyébként májusban lesz 2 éves! Ő adná a cumit a tesónak a hasamon keresztül :)
Vele könnyű szülésem volt,ahhoz képest hogy közel 4kilós volt, és első baba, 4óra alatt lett meg!
természetes úton szültem, és most is úgy szeretnék. én ami miatt tartok, a gátseb gyógyulás. Meg abban bízok hogy megint rövid vajúdás lesz! Akinek már van gyereke, mennyi idő alatt lett meg?
Aki még nem szült, szokott olvasni a szülésről?
Első vagyok, az én kisfiam is májusban lesz 2 éves..:) Ő csak mondogatja lakó..:D (pocaklakó) és mutogat a hasamra..:)
Nekem is 4 óra alatt lett meg, du. 3kor kezdődött a vajúdás, 7 óra 8 perckor pedig már a kezemben tartottam..:)
Én is természetes úton szültem, EDA nélkül, szerencsére a gátsebbel sem volt gondom..
A kislányom pedig egész nap mozog a pocakomban, sokkal többet, mint anno a fiam, pedig aztán ő sem volt semmi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!