2014 februárra babavárók van kedvetek beszélgetni?
Szia!
Nekem első baba lesz, február 17-re vagyok kiírva. A nemét még nem tudjuk, de 25-én megyek genetikai uh-ra akkor már remélem kiderül, mert már nagyon kíváncsi vagyok :-))) Nevet még nem választottunk, meg szeretnénk várni, még kiderül a neme, hogy már csak egyfélére kelljen koncentrálni :-) Eddig kettő kilót híztam.
És veletek mi újság? Érzed már a mozgását?
Szia! Én március 4-re vagyok kiírva! 12 hetesen fiút mondtak,aztán 14 hetesen azt mondták,hogy lehet,hogy kislány lesz:) Mindkettőnek nagyon örülnék Olivér,vagy Léna lesz!
A terhesség elejétől napi szinten hánytam,most már ritkábban,de azért még megvan az egész napos hányingerem,így talán az utóbbi napokban vettem észre,hogy talán-talán 1 kilót sikerült híznom! :)
Egy kérdés: Nektek nem fáj a hasatok? Én már szinte görcsöket érzek,de nincs semmi baj,voltam dokinál.
Első baba.
Kérdező,te is írj magatokról :)
Szia!
február 18-ra vagyok kiírva, és a második babánk, (már van egy 4 éves kislány) Sajnos a nemét nem mondta meg a doki, de majd 3-án megyek uh-ra, és remélem, hogy akkor majd megmondja :)
Már kiválasztottuk a nevét, ha fiú, akkor Urbán lesz, az apja után :) ha pedig lány, akkor meg Romina lesz :)
Az elejébe hirtelen sokat híztam (4 kg) egy hónap alatt , de azóta egy grammot sem :)
Veled mi a helyzet???
Sziasztok
Február 11 re vàrjuk első babánkat. Kisfiú és Levente lesz a neve.
A hasfàjás nálam midennapos, én is délután- estefelé érzem a leggyakrabban.
Hìzni sokat híztam sajnos a 10-12.hétig mert feküdnöm kellett. Azóta olyan 3 kg jött fel.
Sziasztok!
Nálunk első baba lesz,nemét sajnos még nem tudjuk,de remélem a 18 hetes uh.-on már kiderül. Február 22.-ére vagyok kiírva. Nevünk az van pár,de még nem választottunk :)
Eddig 3kg-t híztam sajnos és már jó nagy pocim van..mozgását még nem érzem,de már várom,hogy rugdosson.Ti már érzitek?Mikor éreztétek először?
Én február 27-re vagyok kiírva. Nem tudom még én sem a nevét, egyébként 3. baba lesz. Már van egy fiam és egy lányom is, így tulajdonképpen mindegy, de én fiút szeretnék, a párom pedig lányt:)
Én már éreztem a mozgását, már egy jó hete, lehet másfél hete is, de 3. babát már könnyen észrevesz az ember:)
Derekam fáj rendesen, ráadásul a farokcsontom el volt törve (2. szülésnél megrepedt majd el is tört), ebből kifolyólag még az időjárásra is érzékeny:(
Múlthéten mért a védőnő, én 3 kg-ot fogytam, de ezt köszönhetem a hányásnak és talán a költözés okozta idegeskedésnek, na meg a 2 kisgyerekem is jól lefáraszt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!