Szeretnék kismamákkal beszélgetni, ismerkedni, új barátokat szerezni, mert az összes barátom, ismerősöm szingli és felszívódott. Van valaki aki szívesen "ismerkedne"?
Kitartás, mindjárt megszületik a babád :)
Utána tuti nem lesz sok szabadidőd :)
14hkm
Kedves első válaszoló, írtam priviben :) Utolsó válaszoló:
Igen, nekem is folyamatos ez a hangulatingadozás, és idegroham. Az első trimeszter és az utolsó trimeszterben főleg. Biztos a sok itthonléttől is, mert ha le lenne kötve a figyelmem biztos jobban lennék. Bár akkor meg lehet máson kapnám fel az agyvizet. :) Szívesen segítek, ha tudok valamiben és van még kérdésed.
Nyugika en is igy vagyok...mar teljesen bekatantam, ha valami szep tortenik elsirom magam...:-DReggeltol estig noveremmel beszelek viberen..
a hazimunka is minden napos, de kb 1ora alatt minden toppon van...volt, h tiszta ruhat mostam csak, h legyen mit csinalni..de most legalabb jo illatuk van...:-D
Nagyon maszkalni sem lehet ilyen melegben:/ legalabb is en szedulok stb.
Ha egy kicsit huvosebb van akkor megyek, de mar tudom az osszes boltnak az arukeszletet...:D
Szia!
Én is budapesti kismama vagyok, 23 evés, hasonló problémával, gyakorlatilag 0 a szociális életem... Szívesen ismerkednék.
Én is pesti vagyok, de még nagyon az elején jár a terhességem, már rég babázni fogtok, mire én szülök :)
Csak januárra várjuk a babát :)
Sziasztok lányok!
Na nekem még több van hátra (febr eleje) ...ugyanaz van nálam is kb meghalok az unalomtól. Ami tetèzi is minden szinten a dolgokat hogy veszélyeztetett vagyok így feküdnöm kell. Szóval így még a házimunkával, kertészkedéssel sem tudom magam rendesen lekötni, csak a kötelező minimumot tudom megcsinálni.
25N pest megyéből és 10+2 hkm :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!