Aki április közepére vannak kiírva? Van kedvetek beszélgetni?
Szia! Én április 21-re, kislány lesz..:) Nevet még nem választottunk. Minden rendben, teljesen jól érzem magam. :)
Te, kedves kérdező? :)
Én is 21-re vagyok kiírva második babával :) az első lány, ő is lány a 20 hetes ultrahang szerint! :)
Bár itt felmerült az áprl. 16 is..:)
És mekkora már a pocak?:)
sziasztok én is április 21 re vagyok ki írva kislány lesz és Emília lesz a neve :) első baba :)
Jól érzem magam bár néha nagyon tud fájni a szemérem csontom, de egyébként szerencsére nem panaszkodom :)
Húú! :) Sok baba fog születni áprilisban! :)
4-es válaszoló, picit irigyellek :) másodiknak fiút szerettem volna én is!
7-es, ne türelmetlenkdj :D annál nehezebbn telik el az idő!
egyébként sokat mozognak a babák?
Sziasztok!
Én ápr. 23-ra vagyok kiírva a harmadikkal, aki kisfiú lesz, és Ákosnak fogják hívni. Már van egy kislányunk és egy kisfiunk. 5 és 3 évesek lesznek a tesó születésekor.
A picúr sokat mocorog, a tesók esténként beszélgetnek vele a pocakon keresztül. Nagyon várják, kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá ha megszületik :)
A hasam esténként szokott keményedni, főleg ha sokat kell utánuk rohannom, pakolnom, veszekednem velük. Egyébként minden ok, a cukorterhelés is tökéletes lett. Febr. elején szeretnénk 4 D-re menni, már alig várom.
Mindenkinek jó egészséget és további szép várandósságot! Ja és könnyű szülést :D Én egy kicsit tartok tőle így, hogy már volt benne részem! Ti is tartotok kicsit a szüléstől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!